JUNIOR JAVA DEVELOPER TILL SWISSLOG

JUNIOR JAVA DEVELOPER TILL SWISSLOG

Nu har du möjligheten att bli en del av den spännande utvecklingen av Industri 4.0 tillsammans med Swisslog. Vi söker en mjukvaruutvecklare som vill vara med och skapa morgondagens logistikflöde genom nydanande teknik. Vill du utvecklas inom Java och därtill arbeta i en socialroll med kundkontakt och support? Då kan det vara dig vi letar efter, varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruutvecklare får du, med Java som främsta redskap, arbeta med tekniskt komplexa lösningar tillsammans med ditt team och kund. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter vilka inkluderar programmering, testning och kundkontakt. Rollen är med andra ord delad, du kommer dels sitta med utveckling men också i support!

  • Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team, tillsammans möter ni kundernas behov vilket kan innefatta support, utveckling eller testning av mjukvara och andra system som Swisslog tillhandahåller.
  • För att trivas i rollen har du ett genuint intresse av programmering men även av kundkontakt då du kommer att jobba nära Swisslogs kunder. Till exempel kanske du får jobba på plats ute hos kund under ett projekt eller kanske genomföra en workshop för att demonstrera era system.
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har en högskoleexamen inom automation, mekatronik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande utbildning
  • Har kunskaper inom Java och SQL
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du
  • Har erfarenhet av Oracle PL/ SQL, och/eller Oracle Forms & Reports

Som person trivs du med frihet under ansvar, samarbete och motiveras av problemlösning.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, med beredskap vissa tider på längre sikt
  • Placering: Brodalsvägen 13, 433 38 Partille

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se