REHABASSISTENT till Ljungkullens korttidsboende

REHABASSISTENT till Ljungkullens korttidsboende

Nu söker vi på Ljungkullen en Rehabasistent till en deltids tillsvidaretjänst på 50% . Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2020-01-31

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
 • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
 • Förmånsportal med rabatter och förmåner
 • Coachande och stöttande chefer nära dig
 • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
 • Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension
Om rollen
Vill du komma till en trevlig arbetsplats och få en viktig roll i Rehab-teamet?Som rehabassistent hjälper du patienterna med att genomföra olika sorters träningsprogram, som tagits fram efter bedömning av leg fysioterapeut eller leg arbetsterapeut. Vi har ett variarande patientspektrum på Ljungkullen, såväl yngre pat från 40år uppåt som geriatrisk 65+. Vi har 30 sängplatser alla har egna rum. Vanliga förekommande diagnoser hos våra patienter är stroke, Parkinson, MS,ALS, även höft, axel bäckenfrakturer, benamputerade, hjärtsvikt och njursvikt samt cancer. rehabiliteringen är varierande och kan bestå av:

gångträning(även ute),trappträning, förflyttningsträning, balansträning, rörelseuttag/kontraktyrprofylax, styrketräning, rullstolsträning och ADL träning. Du kommer tät samarbeta med Ljungkullens fysioterapeut och arbetsterapeut, visst samabete med undersköterskor,

Om Ljungkullen

Ljungkullens korttidsboende har inriktning mot funktionsnedsättning och förvärvade hjärnskador i vuxen ålder och somatiska diagnoser. På Ljungkullen tar vi emot patienter som behöver rehabilitering efter olika frakturer, återhämtning efter stroke, sjukhusvistelse eller väntan på annat boende. Vi arbetar med ett salutogent förhållningssätt där vardagsrehabilitering är en stor del av dagen. Vi erbjuder korttidsboende till de som är 40 år och uppåt och behöver omsorg och stöd i olika former. Kvaliteten i vår omsorg uppstår i mötet mellan personalen och den boende. Varje dag, varje natt i varje ögonblick.
 • Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål.
 • Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
 • Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.
 • VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter.
Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
... lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg
... tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
... är självständig, kan göra egna bedömningar och fatta beslut och vågar tänka själv.
... har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att jobba i team samt stötta kollegor.

Vi sere gärna att du är positivt lagd på jobbethar en tro på att människör med rätt förutsättning och hjälp kan utveckla sina förmågor, tröts ett ibland tufft utgångsläge. God samarbetsförmågaoch intresse att locka människor till aktivitetóch utveckling av sina förmoågor är viktiga egenskaper. Det är meriterande med vårdutbildning, pedagogiskutbildningeller utbildning innom fysisklträning men personliglämlighet och rätt attytyd och driv är det viktigaste. . Du har god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: februari 2020 eller enl övernskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-01-31
Har du frågor? Kontakta gärna:

Markus Wallfur leg. fysioterapeut 031-336 90 63,

Grozdana Nici verksamhetschef 0733-77 54 57

Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Akademikerförbunden (företräds av Akademikerförbundet SSR) Tfn: 08-617 44 00.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se