VVS-Rörinstallatör av värmepumpar alla fabrikat. (Rörmockare)

VVS-Rörinstallatör av värmepumpar alla fabrikat. (Rörmockare)

Värmekällan Väst AB är ett etablerat familjeföretag som säljer och installerar energieffektiva uppvärmnings lösningar med förnybar energi.. vi startade 1990 och är idag ett ledanden bolag i denna kategorin och vår huvudleverantör IVT Värmepumpar har utsett oss till bästa företaget i kategorin "Flest nöjda kunder"
Vi expanderar nu i Göteborgsregionen och söker därför en medarbetare till kontoret i Sävedalen med omedelbar anställning.
Du som söker är en driven självgående rörinstallatör som vill hjälpa oss med installationer av bergvärme och luftvärmepumpar.. jobbet handlar om att installera, driftsätta och funktionsprova system som byggs i fastigheter o villa.
Du kommer att hamna i ett positivt installatörsteam med goa arbetskamrater. Vår löneidé är ca 40 000kr i månadslön för en fullärd VVS installatör.

Intervjuer för denna tjänsten sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Peo Kallies
Telefon 0708520520
Email Mejla Peo Kallies
Område Partille
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ivtcenter.se
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmekällan Väst AB startade 1990. Nu med 30 år i Branchen inom förnybar energi är vi idag en seriös trygg arbetsplats. Värmekällan Väst AB har nu också blivit ett familje företag med nästa generation som tar vid. Vi har kontor i Sävedalen, Varberg, halmstad, Trollhättan och Ånge.