Support- & Operations Technician

Support- & Operations Technician

Vi söker nu en ny medarbetare som skall stärka upp vårt nordiska Support- & Operations Team med placering i Jonsered.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning IT och att du har några års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från vårdmiljöer är ett plus men inget krav.

Om jobbet

Du kommer att vara anställd i det svenska bolaget, men ingå i det nordiska teamet som jobbar med allt som har med våra produkter och tjänster att göra; allt från att konfigurera, installera och serva läkemedelsautomater ute hos våra kunder, teknisk support, hålla utbildningar för Super Users samt delta i produktutvecklingsprojekt. Du bör ha erfarenhet av programmering (.net) och MS SQL Server. Det finns goda möjligheter till karriär inom koncernen.

Våra kunder återfinns i första hand inom den nordiska hälso- och sjukvården, inom regioner, kommuner och privata vårdgivare.

Om dig

Du behöver vara serviceinriktad, trygg, stresstålig och vara duktig på att hantera människor.

Då vi arbetar i en internationell miljö, kräver vi att du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. Behärskar du även finska är det ett plus.

Din ålder eller ditt kön har underordnad betydelse; Det vi värderar högst är kunskap, kompetens, social förmåga och framför allt engagemang.

Jobbet innebär tidvis en hel del resor, både inom och utanför Sverige och Norden. Körkort B är ett krav.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan (personligt brev + CV) tillsammans med löneanspråk senast 2021-03-01

Urval sker löpande!
Mer info
Email Mejla TouchPoint Medical
Område Partille
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.touchpointmed.com/
Sista ansökningsdag 1 apr 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om TouchPoint Medical Sverige

Vi är ett litet, engagerat och passionerat team som brinner för hälso- och sjukvård, logistik- och försörjningsfrågor.

Hos oss är det högt i tak, och vi förväntar oss att du tar plats i teamet och bidrar med din kompetens. Expansionstakten är hög, och vi har offensiva mål de närmsta åren.

Om TouchPoint Inc.

TouchPoint Medical är ett helägt dotterbolag till TouchPoint Inc. en internationell koncern med huvudkontor i Odessa, Florida, USA. TouchPoint Medical har i dagsläget ca 400 anställda runt om i världen.

TouchPoint Medical är marknadsledande i Norden på läkemedelsautomater för slutenvården med en marknadsandel på ca 85%. Vårt nordiska huvudkontor ligger i Tranby strax utanför Oslo.