Junior javautvecklare inom automation

Junior javautvecklare inom automation

Vill du starta din karriär som utvecklare på ett bolag med strålande utvecklingsmöjligheter? Trivs du med att arbeta i team och att programmera i java? Här finns möjlighet att arbeta som junior javautvecklare inom automation på Swisslog!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som en junior javautvecklare tillsammans i ett arbetsteam med kompetenta kollegor. De projekt du kommer att arbeta med kommer att variera i tid och omfattning men det är huvudsakligen programmering i java du kommer att arbeta med i ett agilt arbetslag. Man arbetar med att hitta lösningar för en mer automatiserad logistik för företag genom att bland annat beräkna när och hur man ska plocka ordrar och lagra in för att optimera flöden och lagerhållnining. Automationslösningarna anpassas efter varje specifik kund. Det är dessa anpassningar du som javautvecklare kommer att arbeta med.

I denna roll får du både vara med och designa mjukvaran från grunden genom att skriva design, se att produkten håller funktionella krav genom att utföra automatiska tester och slutligen kommer produkten att testas mot verkliga system och implementeras. Tjänsten handlar huvudsakligen om att du programmerar i Swisslogs lokaler men vissa besök hos kunder förekommer även ibland.

Du kommer att få en gedigen introduktion på plats i form av en mentor samt att Swisslog har ett eget traineeprogram inom mjukvara som du kommer att få ta del av. När du lärt dig grunderna i mjukvaruutvecklingen kommer du att succesivt sättas in i projekt och arbetsgifter som gör att du succesivt kommer att växa in i din nya roll som utvecklare.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning (som lägst YH) mot automation och/eller data där du har erfarenhet av java
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort B
  • Kunskaper i databaser
  • SQL
  • HTML på högskolenivå
  • Jobbat med agila processer innan
Vi söker dig som har intresse för teknik och är en driven problemlösare när det kommer till tekniska utmaningar. Du bör ha en förmåga att tänka logiskt och kunna se helheten i det du arbetar med. Vi ser att du är en driven person som får saker gjorda och att du vågar utmana dig själv. Då arbete sker i projektgrupper är det viktigt att du är en lagspelare som är bra på att kommunicera, lyssna och att samarbeta för att tillsammans komma på de bästa lösningarna. Till denna tjänst ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Villkor

Startdatum: Efter överenskommelse
Placeringsort: Partille
Arbetstider: Dagtid måndag - fredag med möjlighet till flex
Omfattning: Heltid, 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa denna chans.
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 0723-008233
Område Partille
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swisslog formar framtidens intralogistik och omvandlar lager och distributionscenter för att uppnå maximal effektivitet, flexibilitet och agilitet. Med robotinnovation och Industri 4.0 hjälper man företag att hitta automationslösningar alltid är redo för framtiden. Genom att analysera och förstå verksamheters data optimerar man prestandan för verksamheterna. Swisslogs kompletta lösningar omfattar konsulttjänster, konceptstudier, projektimplementering, kundtjänst samt teknik och mjukvara av högsta kvalitet som skräddarsys för specifika krav för varje företag.
Swisslog kan automatisera företags hela din lager-, distributions- och produktionslogistikgenom att man har kompletta uppsättningar av beprövade och innovativa lösningar. Omfattningen av tjänsterna som Swisslos erbjuder sträcker sig från uppstart till färdigställning och framöver. Man arbetar först designa en produkt för att sedan realisera ett komplett koncept med löpande underhåll, service och framtidssäkrad drift.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.