Javautvecklare till ReplyTo!

Javautvecklare till ReplyTo!

Vill du ha ett utvecklande jobb på en arbetsplats där du kan vara med och påverka? Se då hit!

Information om uppdraget:

ReplyTo drivs av två systemarkitekter som tillsammans har 40 års erfarenhet av systemutveckling, varav drygt ett kvartssekel av systemintegration. ReplyTo erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom systemutveckling och IT-arkitektur med fokus på systemkommunikation och integration.

ReplyTo är relativt nystartat och under stark utveckling. Som företag strävar dom efter att skapa en kultur där dom värnar om varandra och deras kunder. Det är viktigt att kunderna känner sig nöjda med den service dom erbjuder och att de får en personlig kontakt. ReplyTo:s unika affärsidé är att göra tvärtemot vad som är vanligt i branschen, dom tar betalt när allting fungerar istället för när det krånglar. När kunden är nöjd mår dom som bäst, detta är the ReplyTo way eller som dom kallar det: Good for We!

ReplyTo söker nu en person som vill vara med och vidareutveckla deras verksamhet. Du kommer att arbeta i två roller, både som Supporttekniker och som Javautvecklare. Som Supporttekniker övervakar och hanterar du larm som inkommer till deras egenutvecklade Control Center och genom felsökning identifierar du var i kommunikationskedjan felet har uppstått. Du arbetar framförallt med first- och second line support. Som Javautvecklare ska du dels arbeta med utveckling och förbättring av ReplyTo:s Control Center och som systemintegratör med varierande uppgifter i konsultuppdrag för kund.

Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos ReplyTo. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till intern anställning hos ReplyTo. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta i augusti 2022.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper inom Java
  • Har ett stort intresse för programmering och att skapa kundrelationer
  • Talar och skriver på svenska samt behärskar engelska
Meriterande är:
  • En generalistkompetens när det gäller applikationsutveckling och applikationskommunikation, du förstår SQL, HTML5, JMS, WS vs REST, Synkron vs Asynkron.
  • Erfarenheter från att utveckla med jOOQ, vaadin, Jetty och MySQL samt integrationsprodukter såsom IBM Message Broker/Integration Bus, WebsphereMQ, Active MQ, Mule och BizTalk.
Vi letar efter dig som är en lösningsorienterad och kommunikativ person. Du trivs i sociala sammanhang och i en roll med många kontaktytor. Du arbetar självständigt och strukturerat och kommer till din rätt i en miljö där allt inte är fastställt i förväg. Då du kommer jobba i ett sammansvetsat team tror vi du uppskattar att lära dig av andra likväl som du tar dig an dina arbetsuppgifter med en stor känsla för ansvar.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Systemutveckling, Javautvecklare, Applikationsutveckling, Programmering, Systemutvecklare

Sökord: Systemutveckling, Javautvecklare, Applikationsutveckling, Programmering, Systemutvecklare
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com