Ekonomiassistent på deltid till Aamp Nordic AB!

Ekonomiassistent på deltid till Aamp Nordic AB!

Har du erfarenhet av Visma Administration och vill utvecklas i en roll som ekonomiassistent? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en ekonomiassistent på deltid till vår kund Aamp Nordic AB. Aamp Nordic AB är ett amerikansktägt bolag inom bil -och hemelektronik. I koncernen ingår USA, England, Sverige, Norge och Danmark, varpå de tre sistnämnda styrs från kontoret som är beläget i Sverige.

Som ekonomiassistent kommer du att ha en viktig roll inom företaget och bidra till Aamp Nordic AB:s fortsatta tillväxt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav:
  • Registrera in- och utbetalningar
  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Verifikationer
  • Påminnelsehantering
  • Vara behjälplig vid månads- och årsbokslut
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och kommer arbeta som konsult hos Aamp Nordic AB, för rätt person finns det goda möjligheter till anställning direkt hos kund. Tjänsten planerar att starta v.46 och du kommer arbeta ca 16-24h/veckan, beroende på arbetsbelastning och din flexibilitet. För att du ska möjlighet till att kombinera arbetet med eventuella studier eller annan sysselsättning så är upplägget av timmarna flexibelt och kommer att planeras i samråd med ekonomichefen.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Erfarenhet av Visma Administration
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Som person ser vi att du är analytisk och har lätt till att ta för dig och ansvara över dina arbetsuppgifter. Du drivs av att samarbeta med andra likväl som att du besitter förmågan att snabbt ta dig an nya arbetsuppgifter på ett noggrant och självständigt sätt.

Stämmer ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Visma, Administration, Ekonomi, Ekonomiassistent, Visma Administration

Sökord: Visma, Administration, Ekonomi, Ekonomiassistent, Visma Administration
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com