Deltidsjobb som vikarie i Lerums kommun

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta deltid inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i grundskolan!
StudentConsulting arbetar tillsammans med Lerum kommuns samtliga kommunala skolor, det vill säga grundskolor, särskolor och gymnasiet. Från och med 1 april arbetar vi även med fritidsverksamhet samt förskolor.

Som vikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, arbetstid och arbetsplats kan variera. Tjänsten startar så snart som möjligt och beräknas pågå minst terminen ut förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller eget företag, eller dig som är ålderspensionär med erfarenhet från att arbeta på skola eller förskola. Du bör vilja arbeta deltid, 1-5 dagar per vecka. Du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse av barn och ungdomars utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
  • god samarbetsförmåga
  • flexibel och serviceinriktad
  • självgående och ansvarstagande
  • lugn och empatisk
Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 apr

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!