Skyltmax söker svensk- & tysktalande medarbetare till vårt växande kundserviceteam

Skyltmax söker svensk- & tysktalande medarbetare till vårt växande kundserviceteam

Skyltmax är en nytänkande skylttillverkare som digitaliserar branschen. Genom vår e-handel med designverktyget Skyltomaten erbjuder vi ett helt nytt sätt att handla personliga skyltar. På vår hemsida kan kunder själva designa den skylt de önskar och få den levererad hem eller till företaget. Sedan starten 2008 har över 3 miljoner skyltar levererats till fler än 80 olika länder världen över.

Vi är certifierade enligt Great Place to Work och jobbar ständigt efter målet att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser! Med flertalet utmärkelser i bagaget, såsom Gasellpriset fem år i rad och Superföretag enligt Veckans Affärer fortsätter vi resan framåt.

Med Tyskland som vår största marknad och en ständigt växande skandinavisk marknad söker vi nu efter ytterligare en medarbetare som kan hjälpa till med båda delarna och bli en del av vårt kundserviceteam. Vill du vara med på resan?

Om tjänsten

Som en del i vårt kundserviceteam bidrar du till att sträva efter att uppfylla vår vision om att vara det enklaste och mest ansvarsfulla alternativet för beställning av skyltar online. Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att ta hand om våra skandinaviska och tyska kunder genom telefon och mail. Du kommer att räkna på offerter och även hjälpa våra kunder med design och enklare bildhantering. Vi stävar ständigt efter att leverera den bästa kundupplevelsen och du kommer att få alla verktyg du behöver för att göra våra kunder nöjda.. Läs gärna mer kring vår nöjd kundgaranti på vår hemsida

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter där frihet under ansvar präglar vardagen. En arbetsplats med helt nybyggda lokaler och engagerade kollegor och möjlighet till stort inflytande. Här får du möjligheten att lära dig eller utvecklas inom skyltproduktion, enklare bildhantering och framförallt kommunikation.

Vi erbjuder dessutom förmåner utöver det vanliga. Se listan på vår karriärsida för ett urval!

Du som person är bekväm i en organisation under ständig utveckling och du har en stark vilja att hela tiden utvecklas och förbättra gårdagens arbete ytterligare. Du är prestigelös och orädd för nya människor och utmaningar. Du är bekväm med att prata i telefon och du sätter ett högt värde på att genuint och i alla lägen sätta kunden i fokus och därigenom leverera den bästa servicen.

Vi vet att du kommunicerar flytande på både svenska, tyska och engelska i såväl tal som skrift. Du har också erfarenhet från någon typ av serviceyrke. Du är driven, målorienterad och får saker gjorda.

Det är även ett plus om du har erfarenhet inom kundservice, e-handel eller kunskaper i Adobes programserie. Det ses också som en fördel om du har erfarenhet från trycksaksbranchen eller annan grafisk produktion, om än inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och saknar du några skills eller kunskaper är det ingen fara, vi ser till att du lär dig!

Bra att veta


  • Start: Enligt överenskommelse
  • Plats: Jonsereds Fabriker, Partille/Bårhult, Landvetter
  • Omfattning: Vikarietjänst på heltid
  • Lön: Fast lön
Mer info
Kontaktperson Matilda Pilfalk
Telefon 0722-374070
Område Partille
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skyltmax.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (39 dagar kvar)