Servicetekniker för pantmaskiner

Servicetekniker för pantmaskiner

Jobbet utförs främst ute hos kunderna. Vi söker dig med tekniskt intresse och servicekompetens. Avslutad gymnasiegång gärna med teknisk eller bygg inriktning ser vi som en passande utbildning. Det är meriterande om du har jobbat med underhåll och installationer tidigare, med detta är inget krav då du kommer att få en upplärningsperiod. Det är en stor fördel om du har kunskap och erfarenhet av elinstallation. Du har datorvana och kan använda datorn i jobbet. Du är villig att arbeta med teknisk service ute på fältet, och du är beredd att på samma gång arbeta strukturerat men om situationen så kräver kunna ta egna initiativ för att lösa situationen. Som person är du tekniskt intresserad och har ett naturligt vänligt bemötande till våra kunder och en förståelse för kundens situation när de behöver hjälp. Du talar och skriver svenska flytande. Du behöver även behärska engelska för kontakter inom koncernen.

Vi förutsätter att du som person är engagerad, noggrann och initiativrik och har förmåga att skapa goda relationer inom såväl organisationen som med kunder. Du trivs som problemlösare där du hellre ser en lösning än ett problem och tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Tjänsten kommer innebära arbete över hela Sverige och utgår från Partille. Det finns även möjlighet att utgå från Växjö området eller Järfälla.

Dina arbetsuppgifter:

Som servicetekniker är ditt huvudsakliga uppdrag att arbeta med installation av pantmaskiner och tekniskt underhåll, såväl akuta reparationer som förebyggande underhåll, för de system som avdelningen är ansvariga för. Pantmaskinen består av komponenter såsom streckkodsläsare, kamera, pc, komprimator, bälten etc.

Du kommer både att göra installation och underhåll av pantmaskiner själv samt koordinera med servicepartners som utför arbetet. Du kommer att lösa situationer både per telefon och dator samt i butik.

Pantmaskinen är mycket viktig för butiken och det är av största vikt att du engagerar dig för att på bästa sätt hjälpa kunden. Du är företagets ansikte utåt så det arbete du gör hos kunderna är avgörande för företagets framgång.

Din profil

Vi söker dig med tekniskt intresse och kompetens. Avslutad gymnasiegång gärna med teknisk eller bygg inriktning ser vi som en passande utbildning. Meriterande är om du har jobbat med underhåll och installationer tidigare, med detta är inget krav då du kommer att få en upplärningsperiod. Det är en stor fördel om du har kunskap och erfarenhet av elinstallation. Du ska kunna arbeta med datorer. Du är villig att arbeta med teknisk service ute på fältet, och du är beredd att på samma gång arbeta strukturerat men om situationen så kräver kunna ta egna initiativ för att lösa situationen Som person är du tekniskt intresserad och har ett naturligt vänligt bemötande till våra kunder och en förståelse för kundens situation när de behöver hjälp. Du talar och skriver svenska flytande. Vi tror också att du behärskar engelska.

Vi förutsätter att du som person är engagerad, noggrann och initiativrik och har förmåga att skapa goda relationer inom såväl organisationen som med kunder. Du trivs som problemlösare där du hellre ser en lösning än ett problem och tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Tjänsten är schemalagd måndag-fredag 08.00-18.00 helgarbete kan i undantagsfall förekomma.

Tjänsten kräver B-körkort. Meriterande med BE behörighet.

Vi erbjuder

Du arbetar med produkter som är viktiga för både dagligvaruhandeln och dess kunder, ditt arbete kommer att uppskattas om det är väl utfört. Du kommer att ha omväxlande arbetsuppgifter med mycket kundkontakt och du kommer att få se stora delar av Sverige. Du jobbar med produkter som är mer tekniskt avancerade och moderna än vad många tror. Du kommer att få vara del av ett växande företag där service avdelningen kommer att expandera och hela tiden vara avgörande för företagets framgång.

Ansökan och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställningsperiod. För ytterligare information och ansökan är du välkommen att kontakta , jobb@rvmsystems.com Vi önskar att inte bli kontaktade av andra än jobbsökande för denna annons.

Välkommen med din ansökan senast 4 oktober 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, ansökningar kommer att bearbetas löpande.

Arbetslivserfarenhet

Servicetekniker, maskin, 1-2 års erfarenhet (Meriterande)

Gymnasial utbildning

Språk

Engelska (Krav), Svenska (Krav)
Mer info
Email Mejla RVM Systems AB
Område Partille
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rvmysystems.cse
Sista ansökningsdag 5 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RVM Systems utvecklar, säljer, servar och underhåller pantmaskiner till våra kunder i dagligvaruhandeln över hela landet. Vi har produkter för både stormarknaden och närlivsbutiken. RVM Systems har 30 års erfarenhet av pantmaskinbranschen och vi har egna bolag i Sverige, Norge, Finland och Storbritanien samt försäljning till hela världen, med tonvikt på Europa.