Områdeschef / Fastighetsförvaltare

Områdeschef / Fastighetsförvaltare

Partillebo söker idérik fastighetsförvaltare med ledaregenskaper

Vill du vara en del av en organisation med stark vilja och drivkraft att ständigt bli bättre? Partillebo söker nu en idérik områdeschef till vårt nybyggda kontor i Öjersjö, då nuvarande chef kommer att växla över till andra arbetsuppgifter fram till pensionen. Du kommer att ingå i en trygg och välfungerande arbetsgrupp där du ges möjlighet att med nya ögonen komma med idéer och förverkliga dessa framåt i dialog med din arbetsgrupp.

Om rollen

Du kommer att vara placerad på det nybyggda områdeskontoret i fräscha lokaler i Öjersjö tillsammans med en arbetsgrupp om sju servicetekniker. Ni kommer tillsammans ansvara för område Öjersjö/Furulund, ett expansivt område med flera planerade nybyggnadsprojekt. I detta område förvaltas både bostäder och lokaler med ett stort fokus på förskolor och skolor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som områdeschef ingår du i förvaltningens ledningsgrupp på sex personer, tillsammans med övriga områdeschefer, driftschef och förvaltningschef. Du kommer ha ett helhetsansvar över ditt förvaltningsområde, både vad gäller den tekniska och ekonomiska förvaltningen. En annan viktig del av tjänsten är arbetsledning och personalansvar för serviceteknikerna.

I denna roll förväntas du planera områdets skötsel och du har det yttersta ansvaret för det planerade underhållet av området, vilket innebär flertalet mindre underhållsprojekt under året. Områdeschefen ansvarar även för att upprätthålla en god lönsamhet inom områdets fastighetsbestånd.

Att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl hyresgäster som entreprenörer är också en viktig del i din arbetsvardag, såväl som att motivera och utveckla dina medarbetare.

Din bakgrund

I den här rollen handlar det till stor del om att hålla ihop enheten. Du kommer ha ansvar både över den tekniska och ekonomiska förvaltningen samt ha personalansvar. Därför behövs följande bakgrund och erfarenheter för att lyckas i denna ansvarsfulla, men också spännande roll:
  • Teknisk utbildning inom bygg/fastighet eller motsvarande erfarenhet.
  • 5-10 års erfarenhet av förvaltningsyrket
  • Vana av att arbeta med budget och ekonomisk uppföljning
  • Erfarenhet av arbetsledning och personalansvar
  • B-körkort
  • Datorvana och en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift
Det är starkt meriterande om du har en byggteknisk bakgrund och därmed en grundförståelse för byggnadsteknik.

Personliga egenskaper

Partillebo eftersöker en områdeschef som är bekväm i ledarrollen och som trivs med att leda och motivera arbetsgruppen. För att fungera bra i rollen bör du vara prestigelös samt ha lätt för att samverka och bygga förtroende. Din erfarenhet av förvaltaryrket och din förmåga till struktur ger dig en trygghet som gör att du kan hantera en mycket varierad och ibland stressfylld vardag.

Du värderar relationer högt och har en social förmåga som hjälper dig i kommunikationen med hyresgäster och entreprenörer såväl som med dina medarbetare. Ditt stora intresse för branschen är för dig självskrivet i denna roll och du är van att driva projekt från start till mål.

Här möts du av arbetsglädje!

Hos Partillebo har du möjlighet att komma med egna idéer och förverkliga dem tillsammans med erfarna och positiva kollegor. Det är viktigt att alla trivs och utvecklas på jobbet. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Partillebo en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Du får ett fritt och omväxlande jobb med många stimulerande kontakter både internt och externt.

Partillebo arbetar aktivt med kompetensutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Du erbjuds fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Partillebo med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 dec 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Partillebo är en kommunal fastighets- och energikoncern där fastighetsbolaget äger och förvaltar ca 3 900 lägenheter och ca 230 000 m2 lokaler i Partille. Partillebo omsätter ca. 600 mkr och är ca. 80 anställda. Vi har valt att ha en egen serviceorganisation för drift och underhåll av våra fastigheter eftersom vi är måna om att vara nära våra hyresgäster. Förvaltningen är uppdelad i fyra geografiska områden, där varje område består av en blandning av lokaler och bostäder.