Junior Mjukvaruutvecklare till Swisslog

Junior Mjukvaruutvecklare till Swisslog

Om rollen:
Just nu letar vi efter en ny examinerad mjukvaruutvecklare till Swisslog. Du kommer att ingå i ett mindre team om fem personer som tillsammans med dig ska utveckla, supporta eller testa mjukvara och andra system som Swisslog tillhandahåller sina kunder. Teamet präglas av laganda och samarbete samtidigt som alla medlemmar arbetar mycket självständigt. Rollen är delad, du kommer dels att sitta med utveckling men också en hel del med support. Därför innebär tjänsten en stor variation av arbetsuppgifter vilket inkluderar programmering, testning och kundkontakt.

Java och Oracle PL/SQL är de främsta programmeringsverktygen du kommer att använda. För att trivas i rollen har du därför ett genuint intresse av programmering men även av kundkontakt då du kommer att jobba nära Swisslogs kunder. Du kommer att vara ute hos kund tex i projekt eller vid en workshop för att demonstrera Swisslog´s system, resor inom och utom Sverige kan förekomma. Supportdelen i rollen innebär också beredskapsarbete där du supportar kunder utanför kontorstid enligt rullande schema, vilket är ca var femte vecka.

Krav:
  • Har en högskoleingenjörs- eller civilingenjörsexamen inom automation, mekatronik eller systemvetenskap
  • Mycket goda kunskaper inom Java
  • Goda kunskaper inom SQL
  • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
Meriterande:
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom supportroll
  • Erfarenhet av Microsoft SQL Server och/eller Oracle DB
  • Erfarenhet av agil utveckling
Om Nexer Tech Talent
Sigma Young Talent har blivit Nexer Tech Talent! Vi är konsultbolaget som fokuserar på talanger i början av sin karriär inom IT och engineering, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och traineeprogam. Vi startade vår verksamhet 2014 och finns idag i Stockholm och i Göteborg. Vi är idag drygt 250 konsulter. Vi är en del av Nexer Group, ett entreprenörsdrivet bolag med över 2000 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Nexer finns i tio länder och på fler än 20 orter i Sverige, och är en del av Danir-koncernen.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Hur är Nexer som arbetsgivare?
På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på. Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Låter det intressant?
Anmäl ditt intresse via denna annons, vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Casper Andersson på casper.andersson@nexergroup.com. Vi ber dig dock att inte ansöka via mail utan att skicka in ditt CV via länken nedan.
Mer info
Kontaktperson Nexer Tech Talent AB
Telefon 0200111333
Område Partille
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (4 dagar kvar)