Resemontör inom värme och tappvatten till NGL

Resemontör inom värme och tappvatten till NGL

NGL Energientreprenad AB är ett produkt och metodoberoende specialistföretag med 30 års erfarenhet inom energieffektivisering.

Vi arbetar dagligen för grönare fastigheter och ett bättre boendeklimat genom injustering och optimering av värme, kyla- och tappvattensystem som är våra spetskompetenser.

Vi är en del av Assemblin VS vilket innebär att du både blir en del av ett mindre företag med drygt 25 anställda i en expansiv fas och samtidigt tillhör en koncern med ca 1500 anställda med etablering på 45 orter där vi tillsammans är verksamma inom VS installation.

Vi har idag 15 resemontörer som utgår från hela Sverige samt lokalt stationerade ledande montörer i Göteborg och Stockholm.

Här kommer du in som ytterligare en förmåga till vårt resande team.

Arbetet innebär att du ingår i ett arbetslag om allt från 2 till 7 montörer som byter komponenter på värme och tappvattensystem samt injusterar och optimerar utifrån beställda injusteringsmetoder.

Projekten kan pågå allt ifrån några dagar till ett par veckor och som resande montör planeras arbetet in måndag till torsdag av projektledaren. Under arbetsveckan bor man generellt på hotell (i det fall man inte befinner sig på hemorten).

Vi som arbetsgivare arbetar löpande för att tillhandahålla en utvecklande och positiv arbetsmiljö genom intern utbildning och löpande avstämningsmöten.

Vi söker dig som:

Driven person vill arbeta med kunden i fokus

Gillar att träffa nya människor

Är öppen för att lära dig nya saker och utvecklas med oss

Gillar att skruva och därmed kan hantera enklare handverktyg

Tycker om att resa och få se olika delar av Sverige.

Innehar B-körkort

Alla är välkomna att söka oavsett var i landet du bor, det viktigaste är att vi träffar rätt person för teamet men rent logistiskt kan det vara en fördel om du bor i Malmö, Åmål, Karlskoga, Vimmerby Norrköping eller Linköping.

Vi erbjuder:

Intern utbildning

Kollektivavtal

Frihet under ansvar

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2022-10-07. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta Benny Lieberth på telefon: 070-559 19 13.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Benny Lieberth
Telefon 0705591913
Email Mejla Benny Lieberth
Område Partille
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (1 dag kvar)