Konstruktör till NGL Energientreprenad

Konstruktör till NGL Energientreprenad

OM NGL Energientreprenad

NGL Energientreprenad AB en del av Assemblin VS

Tillsammans är vi ca 1500 anställda och finns på 45 olika orter där vi är verksamma inom VS installation. NGL Energientreprenad arbetar över hela Sverige med energieffektivisering av fastigheter genom injustering och optimering av värme och tappvattensystem som är vår spetskompetens.

Vi är ett produkt och metodoberoende installationsföretag med 30 års erfarenhet inom energieffektivisering, med stort fokus på miljön.

Vi inriktar oss på sammansatta energiprojekt med målsättningen att vara fastighetsägarens självklara val. Vårt största fokus ligger i att utföra och optimera installationen genom att samordna flera åtgärder vid samma tillfälle.

Vi arbetar för grönare fastigheter

Din roll som Konstruktör

Som konstruktör på NGL Energientreprenad AB får du vara med i processen från förfrågningsunderlag till avslutat projekt och överlämning till kund.

I uppgifterna ingår att samla in data för att utföra och leverera beräkningar inom värme och VVC. I rollen som konstruktör kommer du jobba tätt ihop med montage, sälj och projektledare.

Tjänsten avser heltid på NGL Energientreprenad AB ´s kontor i Partille. Din arbetstid är fördelad mellan fastighetsbesök och kontor med vikt på kontoret.

Du kommer att arbeta i ett expansivt entreprenörsdrivet företag. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker i första hand dig som är nyutbildad, gärna att du har en akademisk utbildning eller examen med teknisk inriktning. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är självständig men även har god samarbetsförmåga. Du bör vara van vid att arbeta framför datorn då stor vikt läggs vid ritningsarbete och olika beräkningsprogram.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2022-08-15. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta David Meyer tel. 076-308 67 49

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson David Meyer
Telefon 076-308 67 49
Område Partille
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (34 dagar kvar)