Innesäljare Storkök till Menigo

Innesäljare Storkök till Menigo

Nu söker vi en Innesäljare till Menigos innesäljkår inom försäljningsorganisationen med placering i Partille.

Vår vision är att skapa den bästa innesäljorganisationen som med passion för våra produkter hjälper våra kunder till framgång i vardagen. Vi har expertkompetensen och det brinnande intresset för försäljning, mat och dryck. Vi driver och utvecklar långsiktiga och lönsamma relationer tillsammans med våra kunder. Med tydlig kommunikation och stabilt ledarskap arbetar vi mot högt satta mål för våra restaurang- och storkökskunder i Partille.

Din roll
Som innesäljare hos oss har du det stora ansvaret för försäljning per telefon till våra restaurang- och storkökskunder. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att tillsammans med våra kunder hitta de bästa lösningarna och att utveckla sortimentet hos kunden genom att använda just dina kunskaper inom mat och livsmedel. Du skapar relationer med våra kunder genom din kunnighet, ditt engagemang och genom att vara nytänkande. Dina arbetsuppgifter kommer även att innehålla administrativt arbete i vårt affärssystem.

Hos oss finns möjligheten att arbeta med ett stort kontaktnät och att utveckla verksamheten och dig själv. Vi sporrar dig med våra säljtävlingar och kampanjer. Du kommer att ha utmanande och ambitiösa mål som hjälper dig i vardagen.

Vem är du?
För att lyckas och vara framgångsrik med våra kunder och hos oss är du driven, lösningsorienterad och vill utveckla dig själv. Du har en stark tävlingsinstinkt och gillar att vinna och ger inte upp.

Vi ser att du har ett stort intresse för mat och dryck och det är meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen, storkök och erfarenhet av telefonförsäljning. Du är en van och effektiv datoranvändare. Du tycker att det är roligt att bygga relationer och vet att du måste anpassa din kommunikation efter person och situation. Du har ett målinriktat arbetssätt och kan planera, prioritera och strukturera ditt eget arbete. Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
På Menigo får du möjligheten att växa i din roll och i vår verksamhet - allt för att vi ska vara den självklara helhetsaktören inom mat och dryck på marknaden. Våra kundrelationer, dina förutsättningar och din potential är fokus för oss. Med engagemang, nytänkande, involverande samt tydligt ledarskap arbetar vi mot högt uppsatta mål genom att utveckla affären i samarbete med våra kunder.

Vi arbetar med utvecklingsplaner för alla våra medarbetare och vi värdesätter balans mellan arbete och fritid. Hos oss omfattas alla av friskvårdsbidrag samt kollektivavtal med tjänstepension. Som en del av Menigo har du även möjligheten att köpa produkter ur vårt egna sortiment.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Andreas Gunnarsson
Telefon 031-3362032
Område Partille
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 24 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Menigo älskar vi mat och att hjälpa våra kunder skapa goda matupplevelser för sina gäster - vi levererar allt som förenklar våra kunders vardag. Menigo är en del av Sysco, världens ledande foodserviceaktör, vilket ger oss tillgång till deras erfarenheter och kunskap så att vi kan växa både på höjden och bredden. Vill du veta mera om oss gå in på www.menigo.se