VVS-montör Zeri VVS, Göteborg / Partille

VVS-montör Zeri VVS, Göteborg / Partille

VVS-montör sökes

Vill du jobba i ett mindre företag på väg framåt där du kan spela en stor roll i utvecklingen? Vi söker en VVS-montör till vår serviceavdelning i Göteborg med omnejd.

Om jobbet:
Du får jobba mycket självständigt och sköta dina tider fritt med ansvar. Du får ta hand om dina egna kunder och ge dem den service de vill ha. Hos oss får du en bra fast lön och möjlighet till bonus. I tjänsten ingår andra fördelar som gymkort, möjlighet till PT träning 2dagar i veckan. Självklart så ingår servicebil och telefon.

Vi är ett generöst och växande bolag och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi prioriterar att du har rätt förutsättningar när du jobbar.
Vi tycker det är viktigt att du har rätt verktyg, material och hjälp när det behövs.

Erfarenhet och egenskaper:
Erfarenhet service antingen inom VVS, kyla eller värme är ett måste. Gemensamt för oss som jobbar på Zeri är att vi sätter kunden och kollegorna i främsta rummet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du är social, glad och gillar en utmaning är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Vi bad Henrik som arbetar som VVS-montör hos oss att svara på ett par frågor:

Vad är det bästa med att jobba för Zeri VVS AB?
Att jobba på Zeri VVS är en blandning av frihet under ansvar och en grym känsla av att få tillhöra ett gott gäng. En härlig känsla att både få serva företagskunder enligt önskemål samt ibland lite mer kluriga lösningar hemma hos privatpersoner. Båda kunderna ger en dynamik i jobbet där inget är det andra likt.

Zeri VVS ombesörjer att räkna hem jobben , och vi som anställda har en fri planering att utföra jobbet med fokus på att göra alla nöjda .

Varför ska man söka den här tjänsten?
Vi på Zeri VVS tillsammans med Zeri El har en stark tro till framtiden med nya utmaningar. Därför ser vi att just du / ni vill bidra till att vårat sköna gäng växer. Vi tillsammans får möjligheten att ta åt oss bättre och större jobb. En stor grupp av medarbetare som svetsas ihop. Det innebär att vi blir starkare och mer slagkraftiga på marknaden. Vårt motto är att alla ska trivas och må bra. Därför har vi en kontinuerlig sammankomst en gång i månaden då vi umgås lite mer privat, äter nått gott etc. Vill du bli en del av Zeri VVS så tveka inte, det är i storstaden allt händer.


Zeri VVS är här.
Vill du också vara här?
Varmt välkommen att höra av dig!

Tjänstgöringsort: Stor Göteborg (samt Stenungsund, Borås, Varberg). Lämplig bostadsort är Göteborg med 5 mils radie.
Omfattning: Heltid, vardagar dagtid. Vi letar framförallt efter rätt person, omfattning och arbetstider kan anpassas. Tillsvidare anställning med sex månaders provanställning.
Lön: Fast lön + möjlighet till bonus.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Frågor: För mer information om tjänsten kontakta VD Richard Zellén, via e-post: rz@zeri.se eller på telefon: 031-778 73 00.

Ansökan: Urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna din ansökan via ansökningsknappen så snart som möjligt.

Sökord: hantverkare, vvs, montör,
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeri VVS AB är ett växande bolag bestående av totalt 3st anställda idag och siktar på det dubbla inom kort. Under samma ägande finns även Zeri Electric AB med 14st anställda. Vi har vårt kontor i Partille. Totalt har vi 17st anställda och omsätter ca 25 miljoner kronor. Läs mer om oss på www.zeri.se