Butik- och lagersäljare extra till Beijer Mölnlycke

Butik- och lagersäljare extra till Beijer Mölnlycke

Beijer Mölnlycke söker nu nya stjärnor att komplettera befintligt team med. Är du en serviceinriktad medarbetare med kunskaper inom byggmaterial? Trivs du med att arbeta i team och att ta mycket ansvar? Har du dessutom erfarenhet av lager/butiksarbete och vill hitta ett spännande extrajobb? Då är detta något för dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Beijer Byggmaterial söker nu butik- & lagersäljare till vår filial i Mölnlycke. Dina arbetstider varierar efter överenskommelse. I rollen som butik- och lagersäljare består din vardag av mycket variation och ansvar.

Arbetsuppgifter
du möter dagligen kan vara:


Försäljning till kund i butik
Bemöta kunder för att ge tips, råd och service
Kassaarbete
Registrering av kundens varor i handdator
Orderplockning (kundordrar) samt uppackning av varor
Kampanjarbete, exponera varor
Ta emot beställningar, anskaffa varor som inte finns på lager
Lasta och lossa varor
Ankomstrapportera varor samt mottagningskontroll

Vi söker dig som
Värderar
vikten av att leverera en hög kvalité och är mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga för service. På Beijer Byggmaterial leds vi av att varje kund ska bli sedd och uppmärksammad så att kunden lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från byggmaterialförsäljning eller kunskap inom byggmaterial ses som en stor fördel. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att leverera en hög kvalité och vara det bästa alternativet för våra kunder.
I
denna rekrytering är det meriterande om du har körkort och truckkort men inget krav.

Nästa steg
Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. I denna rekrytering söker deltidspersonal, både för helgarbete och för arbete under sommaren. Placeringsort Mölnlycke. Sista ansökningsdatum för tjänsten är 30 april men tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare så tveka inte att ansöka redan i dag.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare
Beijer Byggmaterial på 075 - 241 21 49.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.