Nu söker vi på Stall Hippocampus en Beridare som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 25 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Arbetsuppgifter
  • Se till att den dagliga stallskötseln fungerar och rullar på
  • Vidareutveckla hästarna inom hoppning och dressyr och hålla träningar
  • Fodringar, in-och utsläpp av hästar, visiteringar, mockning samt anläggningsvård
  • Ansvar för stalltelefonen som våra inackorderade kunder kan kontakta oss på
  • Arbetsleda och finnas tillhands för frågor från inackorderade samt övrig personal
  • Administrativa uppgifter som tillkommer
I arbetsuppgifterna kan även ingå att hålla ridlektioner. Vi söker dig som är lösningsfokuserad, har tempo under skosulan och är kommunikativ med ett brinnande intresse för hästar och ridsport.

För att lyckas i rollen så behöver du
  • Vara en rutinerad tävlingsryttare och ha stor erfarenhet av att utbilda hästar
  • Riderfarenhet på hög nivå, minst SRL 1 eller motsvarande meriter
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i stall
  • Körkort
Som person är du ansvarstagande, ambitiös och stresstålig. Du är tillmötesgående och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och kan bemöta många olika typer av människor.

Du har möjlighet att få boende på gården samt stallplats till förmånligt pris. Detta är ett perfekt jobb för någon med ett stort ridintresse. Du får arbeta på ett centralt beläget privatstall precis utanför Göteborg. Stallet har eget ridhus, upplyst paddock och runt omkring stallet finns fantastiska ridvägar som är lämpliga för både kortare och längre ridturer.

Om du har några frågor kring tjänsten hör av dig till johanna.nilsson@lemonconsulting.se
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett konsultbolag beläget i centrala Göteborg som jobbar med HR- och organisationsfrågor, projektledning, kommunikation och management consulting. Vi tycker att konsulta är det roligaste som finns och vi tillför energi och kompetens till våra kunder. Vi tar både kortare och längre uppdrag och förmågan att snabbt sätta sig in i verksamheten och ta fullt ansvar är det som definierar oss.