Labbsvetsare till ITW Welding,Göteborg

Labbsvetsare till ITW Welding,Göteborg

Labbsvetsare

Göteborg


ITW Welding är ett globalt företag som utvecklar och tillverkar svetsutrustning och tillsatsmaterial. Vi söker nu en labb svetsare till vår verksamhet i Partille. Du erbjuds en bred och utvecklande roll där ditt arbete spelar en stor roll för vårt fortsatta kvalitéts- och testarbete.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du dagligen utföra test och kontrollsvetsning av belagda elektroder från vår tillverkning. I vårt labb utför vi kemiska analyser, hydrogentestning samt mekanisk provning. I labbet godkänner ni att produkterna är inom gränsvärdena och enligt specifikationer i WILAB LIMS. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor i produktionen, R&D, QA och säljorganisationen. Du ansvarar tillsammans med en kollega över inköp, underhåll och service av utrustningen som krävs för att utföra ett bra arbete.
  • Test och kontrollsvetsning av elektroder.
  • Svetsning av plåtar för mekanisk provning och batchprovning, SMAW, TIG.
  • Delta i projekt för att utveckla och förbättra produkter, processer och arbetssätt.
  • Supportera och utbilda kunder.
Din Profil
  • Minst 5 års praktisk erfarenhet av svetsning, gärna i olika applikationer.
  • Du har god förståelse för processerna bakom svetsning samt för QC rutiner.
  • Meriterande om du erfarenhet av tjänsteresor.
  • Grundläggande datorkunskaper.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort B
För att trivas i rollen behöver du vara självgående, noggrann och kunna ta egna initiativ. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 eller Josefine Petersson 0702- 50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om ITW Welding
Som en del av ITW koncernen finns ITW Welding representerad i mer än 57 länder världen över. ITW Welding designar och tillverkar svetsutrustning och tillsatsmaterial. Deras branschledande svetslösningar kännetecknas av innovativ teknik utformad för att tillgodose användarens behov med fokus på produktivitet, kvalitet och användarvänlighet bakom mycket starka varumärken så som bland annat Elga och Miller. Läs gärna mer om bolaget på www.itwwelding.com

Sökord: svetsare, Welder, application Welder, Quality Control, svetsprovning, labbsvetsare, kontrollsvetsning, MMA, TIG, SMAW, mekanisk provning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.