Är du vår nya arbetsledare, produktionsledare eller planerings-ninja

Är du vår nya arbetsledare, produktionsledare eller planerings-ninja

Vill du vara med och styra arbetet i Sveriges mest kompletta lackeringsanläggning och sätta den nya standarden i lackeringsbranschen?

HydroDip växer och söker nu en arbetsledare, produktionsledare, planerings-ninja, ja, titeln spelar mindre roll, men det är i alla fall någon som vill styra arbetet i produktionen hos Sveriges mest kompletta lackeringsanläggning. Tjänsten innebär att du helt prestigelöst behöver vara beredd på att hugga i med högt som lågt på vår extremt spännande resa mot att bli en "one-stop-shop" för lackering, där kombinationen av en modern våtlackering, en automatiserad lina för Water Transfer Printing och pulverlack, gör oss helt unika i Skandinavien.

Om rollen

Som arbetsledare / produktionsledare är inte den ena dagen lik den andra. Din huvudsakliga uppgift går ut på att se till att produktionen flyter på så effektivt som möjligt. Att du har svart bälte i att strukturera, planera och prioritera jobb utefter vad som sparar mest tid med hänsyn till leverans ser vi som en självklarhet.

Du ser alltid helheten med helikopterperspektiv och att alla hela tiden har att göra, och det är en självklarhet att du hugger i själv där det behövs, utan att tappa fokus på teamet. Du är tydlig och rak i ditt sätt att kommunicera för att undvika missförstånd och bra på att delegera uppgifter.

Din profil

Du har tidigare erfarenhet från produktionsplanering och att leda folk i tillverkande miljö. Erfarenhet från lackeringsbranschen eller eftergymnasial utbildning är meriterande, men inget krav.

Du som person är ordningsam, noggrann och kvalitetsmedveten. Du behöver ha god samarbetsförmåga och vara prestigelös för att passa in i teamet. Du ska ha några års erfarenhet av tillverkande industri, samt goda kunskaper inom produktionsplanering och ledarskap för att kunna erbjuda våra kunder den högsta kvaliteten.

Du är en ansvarsfull person och sätter alltid kvalité före kvantitet och hittar alltid nya lösningar på problem. Då vi är ISO certifierade är det till fördel om du har jobbat med tydliga rutiner och effektivisering av flöden. Har du dessutom erfarenhet från LEAN eller liknande metoder ser vi det som en bonus. I slutprocessen utför vi en bakgrundskontroll.

Verkar det intressant? Sök genom att maila ditt CV och löneanspråk till vår produktionschef Jimmie Lindfors på jimmie@hydrodip.se.
Urval sker löpande.
Mer info
Telefon 0760361106
Email Mejla HydroDip
Område Partille
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hydrodip.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)