Junior testingenjör till varierande och spännande tjänst

Junior testingenjör till varierande och spännande tjänst

Är du en nyexad ingenjör som vill utmanas och utvecklas i en spännande roll? Missa inte chansen att få jobba med drivna kollegor och ta fram morgondagens produkter.
Sök tjänsten som test- och verifieringsingenjör på Husqvarna Construction idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som testingenjör kommer du att vara aktiv i planering, tekniska diskussioner och beslut om testprocesser. Du kommer att vara en viktig del i testningen och säkerställningen av programvarans och elektronikens kvalitet under utvecklingsprocessen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckla manuella och automatiska test
  • Planera, utföra och analysera test
  • Delta i projektmöten och förbättringsarbeten
Din profil

För att trivas i rollen som testingenjör ska du vara en teamspelare med rätt driv och en stor vilja att lära dig. För att passa in i gruppen ska du även vara en positiv och driven person.

Skallkrav:
  • Ingenjörsexamen inom relevant ämne (elektro, mekatronik, sjöingenjör etc.)
  • Engelska
Meriterande:
  • Svenska
  • Erfarenhet av test
  • Python
Villkor

Arbetstid: Kontorstider med flex
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Jonsered
Mer info
Kontaktperson Nicholas Uusitalo
Telefon 072 209 19 50
Område Partille
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är en tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också aktiv inom bevattningsprodukter, kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Som branschledande investerar de hela tiden i produktutveckling. Målet är att fortsätta utveckla intelligenta och banbrytande lösningar för att göra slutanvändaren med produktiv.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.