Montör sökes till teknikföretag!

Montör sökes till teknikföretag!

Är du en självständig och noggrann person som vill utvecklas och arbeta i en innovativ miljö? Då är det här en spännande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Under din första period kommer du i huvudsak lära dig att montera komponenter på chip. Därefter får man en intern utbildning och börjar montera skärmar, testa produkter och kemiskt montera dem. Rollen innefattar även en mindre andel administrativa arbetsuppgifter.

Inledningsvis erbjuds du mentorskap för att du ska ges bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din nya roll!

Din profil

Är du självgående och lägger stor vikt vid att utföra ditt arbete med noggranhet och kvalité? Du får gärna ha ett genuint teknikintresse, då tror vi verkligen att du kommer trivas hos vår kund.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasieutbildning
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande om du har något av följande:
  • Teknisk utbildning på gymnasiet
  • Tidigare erfarenhet av montage
  • Teknikintresserad
Villkor

Startdatum: Snarast eller enligt ök
Placeringsort: Partille
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som tillverkar och säljer produkter inom detektorsteknik. Företaget har kunder över hela världen och är världsledande inom just sitt område. Höga krav ställs vad gäller både noggranhet och kvalité inom produktionen. Hos vår kund verkar du i en innovativ miljö med kompetenta kollegor. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.