Flexibel Kyltekniker

Flexibel Kyltekniker

Är du en händig och serviceinriktad person som söker nya utmaningar? Har du dessutom en kategori 1 certifiering? Sök då tjänsten som kyltekniker!

Dina arbetsuppgifter

Som kyltekniker kommer du att arbeta med reparation och underhåll av olika sorters kylar. När du börjar på denna arbetsplats får du en servicebil, verktyg, telefon och dator som du kommer att använda dig av under arbetet. På morgonen kommer du att få ett schema från din närmsta chef där du får veta vart du ska vara under dagen. För den som vill finns det möjlighet att utgå från hemmet.
Vår kund arbetar främst mot livsmedelsindustrin och det är ute hos kunderna du kommer att spendera mest tid. Kundkontakt är därför en daglig arbetssyssla.
Under din första tid kommer du att få en grundlig introduktion där du får gå bredvid en mer erfaren kollega.

Din profil

Skallkrav:

Teknisk intresse
Körkort B
Certifierad Kategori 1
Löd kunskaper
Förståelig svenska
Arbetat med kyla tidigare

Meriterande:

El behörighet

För att passa in i rollen som kyltekniker ser vi att du har ett tekniskt intresse, du har körkort och certifikat kategori 1. Du har löd kunskaper och kan prata förståelig svenska. Det är meriterande men inte ett krav om man har arbetat med en likande tjänst tidigare, så även om du har el behörighet.

Villkor

Start: Omgående
Villkor: Heltid, Tillsvidare
Placeringsort: Partille
Arbetstider: 7:30-16:30
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anna Sloberg
Telefon 072-214 05 74
Område Partille
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har under 75 år varit Sveriges ledande företag inom C02 kyla. Dem specialiserar sig på livsmedelskyla, avancerad processkyla och även klimatsmart kyla.
Med flera rikstäckande avtal är det en fördel för vår kund att dem har kontor i b.la. Göteborg, Stockholm, Malmö, Uppsala och Gävle, på detta sättet kan dem snabbt vara på plats vid akuta problem. Förutom akuta problem har dem även hand om underhåll av kylar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.