Erfaren ekonomiassistent till F.H. Bertling!

Erfaren ekonomiassistent till F.H. Bertling!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassitent hos F. H. Bertling AB kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Arbete med löpande bokföringen
  • Arbete med avstämningar samt betalningar.
  • Hantera ett stort flöde av fakturor och även sitta med kassaflödet. I tjänsten ingår även övriga adminstativa uppgifter. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta strukturerat och är prestigelös i din person.
Tjänsten är på heltid med omgående start och arbetstiderna är 8- 17.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi och har läst antingen en universitetsutbildning, en kvalificerad YH-utbildning inom redovisning eller har läst en gymnasieutbildning inom ekonomi i kombination med en bred praktisk erfarenhet inom redovisning. Vi tror att du har minst 1-2 års erfarenhet av brett ekonomi/- redovisnings arbete. Du uttrycker dig obehindrat i såväl svenska som engelska och besitter en god social kompetens. Som person tror vi att du trivs i en social miljö, du är ansvarstagande och har ett stort engagemang i ditt arbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en erfaren ekonomiassistent med inriktning på redovisning för F. H. Bertling AB. F. H. Bertling AB är ett globalt företag som erbjuder skräddarsydda logistiska lösningar för transporter över hela världen. Bertling arbetar med samtliga transportslag så som; båt, flyg, bil och tåg, med fokus på kringtjänster utifrån kundens behov. Kringtjänster kan vara affärsutveckling, konsulttjänster och utbildning. I Sverige består företaget av 35 anställda speciallister vars fokus är att erbjuda kunden en hög grad av service och kunskap. Företaget genomsyras av en tydlig innovationsanda där kundens upplevelse och behov står i centrum. Har du erfarenhet av redovisningsarbete på byrå och söker nya spännande erfarenheter så finns nu möjligheten att ta ett nytt steg i karriären!