Ledigt jobb som Eltekniker till ETP Kraftelektronik

Ledigt jobb som Eltekniker till ETP Kraftelektronik

Nu söker OnePartnergroup för ETP Kraftelektroniks räkning en driven elektriker/eltekniker som kan stärka deras team i Göteborg

Om ETP

ETP Kraftelektronik konstruerar framtidens elektriska drivlinor för elfordon. Vi kan leverera enskilda elektriska komponenter samt helhetskoncept som skräddarsys efter kundens behov. Genom att vara den sista pusselbiten

ETP är ett tillväxtföretag som har de senaste åren gjort en spännande resa från 14 miljoner till idag ca 30 miljoner. Vi söker nu en eltekniker för att fortsätta med vår tillväxtresa och nå våra nya mål.

www.etpab.se

Om arbetsrollen

Som eltekniker får du möjligheten att skapa framtidens fordon och maskiner. I ditt arbete kommer du få ta fram helhetslösningar och vara med från början tills slut och se dina idéer komma till verklighet. Det innebär att du tillsammans med konstruktören kommer att utveckla nya system utefter kundens behov och önskemål. I utförandet ska du bidra med din tekniska kompetens och se att systemet fungerar med god kvalité. Arbetsrollen kommer innefatta främst praktiskt arbete inom mekanik och elektronik i samband med prototyptillverkning.

Följande punkter är en förutsättning för denna tjänst:
  • Utbildning inom elektronik
  • Problemlösare
  • Teknisk
  • Körkort
  • Du talar och skriver svenska flytande och du behärskar även engelska
Du kommer även hjälpa kunder under uppstartsfasen av nya fordon, men även felsökning av äldre fordon.

Arbetet kommer innebära resor och övernattningar inom norden i samband med uppstart och serviceärende.

Vem är du?

För att du ska trivas i rollen som Eltekniker hos ETP tror vi att du är en social, noggrann och praktisk person. Du är en person med stort driv och tar gärna egna initiativ. Vidare bör du även känna dig trygg med kundkontakt då rollen innehåller en del uppstarter och serviceärenden hos kund.

Är du en nyfiken person som gillar problemlösning, så kan detta vara en roll för dig!

I denna rekrytering samarbetar ETP Kraftelektronik med OnePartnerGroup AB.

Rollen ska tillsättas omgående så urval sker löpande. Det är en tjänst på heltid med utgångspunkt i Partille, Göteborg.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se