Säljchef Kassa Coop Partille

Säljchef Kassa Coop Partille

Coop Väst fortsätter att växa! Nu har du chansen att vara med och starta upp vår nya butik i Partille

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning och vill bygga upp och ingå i ett nytt säljglatt arbetsteam på nya Coop Partille. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa en engagerad arbetsgrupp och inspirera kunden till köpglädje.

Du ska verka för att skapa en serviceinriktad kassaavdelning där kunden alltid står i centrum. Du har en positiv inställning och bra problemlösningsförmåga. Vidare trivs du med ett högt arbetstempo och varierade arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av dina medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap samt ha ett coachande och stöttande förhållningssätt. I rollen ingår ekonomiskt ansvar, personalansvar och du kommer hålla både löne- och utvecklingssamtal samt sköta avdelningens schemaplanering.

Som säljchef kommer du ingå i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar strategiskt för butikens ständiga utveckling. Din roll kräver att du är mål- och resultatinriktad med ett utpräglat sinne för ordning och reda med gedigen och dokumenterad kunskap från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandel.

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på heltid med arbete på dag- och kvällstid samt helg. Tillträde enligt ök.Vill du veta mer
angående tjänsten kontakta butikschef Lennart Ek tfn: 010-741 10 51

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 2 december 2018. Rekrytering sker löpande. Ansök via coop.se

Mer info
Kontaktperson Lennart Ek
Telefon 010-741 10 51
Område Partille
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.