Butikssäljare alla avdelningar Coop Partille Port

Butikssäljare alla avdelningar Coop Partille Port

Då fortsätter rekryteringen till vår nyetablering i Partille!

Våren 2019 öppnar vi upp dörrarna till vår nya butik med målet att tillsammans med ett härligt gäng medarbetare skapa en butik i absolut toppklass! Vi söker nu personal till kassa, förbutik, fisk och delikatess, kött/chark, kallskänk, kolonial, bröd, mejeri, och frys.

Vi söker dig som ser kopplingen mellan kundbemötande och försäljning och vill bidra till att Coop Partille Port blir en succé! Att ständigt jobba för en förfinad kundupplevelse kombinerat med ditt personliga engagemang är det som kommer avgöra huruvida vi lyckas nå våra mål.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta på en eller flera av butikens ovannämnda områden där du ska se till att kunden alltid möts av en högklassig avdelning och ett serviceinriktat bemötande.

Ett högt arbetstempo är en förutsättning för ett gott resultat och vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet från dagligvaruhandeln sedan tidigare.

Annonsen gäller flera tillsvidareanställningar med varierande omfattning, från 9 till 30 timmar/veckan med tillträde våren 2019. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning tillämpas och arbete på kvällar och helger förekommer.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Karl Stolt på Coop Västs HR-avdelning tfn: 010-747 00 38

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ange tydligt i din ansökan vilken eller vilka avdelningar du är intresserad av.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 Januari 2019. Ansök via Coop.se
Mer info
Kontaktperson Karl Stolt
Telefon 010-747 00 38
Område Partille
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.