Butiksjour Coop Partille

Butiksjour Coop Partille

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande och vill vara med på Coop Partilles fortsatta framgångståg! Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Din roll är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken alltid håller högsta kvalité. Du kommer ansvara för att allt fungerar på golvet så viss arbetsledning ingår samt att arbeta aktivt med att förbättra butikens rutiner, minska matsvinn samt se till att butiken är i toppskick.

Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Tillsammans ska ni se till att branschens bästa butik hittas i Partille.

Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Meriterande är om du har erfarenhet av butik och brinner för kundupplevelse. I tjänsten innebär i huvudsak arbete på eftermiddagar och kvällar samt varannan helg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 tim/vecka med tillträde enligt ök. Rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef David Lövberg tfn: 010-745 03 51.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 januari 2020. Ansök via Coop.se
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.