Erfaren IT-tekniker

Erfaren IT-tekniker

För tionde året i rad har Consat utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag, vilket vi ser som ett bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag!

Consat Data växer och vi söker nu fler erfarna IT-tekniker till vårt kontor i Partille.

Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete på ett företag i ständig tillväxt. Vi söker dig som har mångårig yrkesmässig erfarenhet som IT-tekniker och som är redo att ta nästa steg i din karriär.

Om jobbet
Som tekniker hos oss kommer du att arbeta parallellt med flera olika kunder och miljöer. Du kommer att ställas inför flertalet olika situationer där jobbet består av problemlösning, support, installation, leverans mm. Du arbetar både fjärrledes och "on-site".

Din profil
Du har stor erfarenhet av PC och Mac på klientsidan, Microsofts serverprodukter, nätverksinfrastruktur samt Office365

Som person besitter du en social kompetens och har lätt att kommunicera med människor, kan förklara tekniska funktioner och problem på alla nivåer. Du är ansvarstagande och ute hos kund är du företagets ansikte utåt och kan i viss mån även ha en säljande roll. Du kan utrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Du har B-körkort

Du har stora kunskaper inom:
  • Windows Server
  • Windows OS
  • ActiveDirectory
  • Nätverk och brandväggar
  • MAC OS
  • Office
  • Office 365
  • SQL Server
  • Hårdvara samt kringutrustning
Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta Christian Johansson på telefon: 031-340 00 07.

För mer information om oss besök vår webbsida Consat Data Startsida - Consat AB
Mer info
Område Partille
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consat startades 1986 och är idag en av Sveriges ledande, privatägda ingenjörshus. Bolagsgruppen växer ständigt av egen kraft i takt med en ökande efterfrågan av våra tjänster och produkter.

Tack vare lång erfarenhet, fantastiska medarbetare, hög kompetens och kreativitet tillhandahåller vi unika tekniska lösningar med både bredd och djup.

Consat har en särställning på marknaden när det gäller att genomföra tvärfunktionella projekt och uppdrag. Vi strävar efter att verka inom framtidens tekniker balanserat med en stor kundbas för att nå stabilitet över tid.

Vi är organiserade inom dotterbolagen Consat Engineering AB som genomför projekt och tillhandahåller tjänster inom produkt och produktionsutveckling samt system och mjukvaruutveckling, Consat Telematics AB som utvecklar och tillhandahåller ITS system för kollektivtrafik, Consat Data AB som arbetar med nätverks- och systemunderhåll och Consat Sustainable Energy Systems AB som genomför energieffektiviseringsprojekt inom kommersiella fastigheter, Consat Innovation Partner som hjälper våra befintliga och nya kunder med nya typer av samarbeten och inte minst med nya typer av produkterbjudanden och innovationer.

Vi arbetar långsiktigt och i en nära relation med våra kunder, antingen på plats hos dem eller på något av våra kontor. Fokus i vårt arbete ligger alltid på kundnyttan.