Sommarjobb / ordermottagare

Sommarjobb / ordermottagare

Söker du ett meriterande och givande sommarjobb? Har du dessutom jobbat med ordermottagning tidigare och tycker om att arbeta med frihet under ansvar? Vi söker dig som vill vikariera som ordermottagare för en av Sveriges ledande matleverantörer.

Om företagetFöretaget är en helhetsleverantör och levererar varor åt restauranger. För att optimera sina leveranser erbjuder bolaget rådgivning gällande val av produkter, menyplanering och de bidrar även med sin breda kunskap kring råvaror. Företaget har över 15 000 kunder i Sverige och kontor på flera platser i landet.

ArbetsuppgifterI rollen som ordermottagare arbetar du med att stansa och registrera ordrar som inkommer till dig via mail. Du ansvarar för att två olika kontor (Göteborg och Helsingborg) är färdigställda vid passets slut. Ordrarna rör företagens sortiment inom färskvaror och du kompletterar således restaurangernas utbud genom ditt arbete. Arbetet sker nattetid med arbetstider om kl. 21.30 till kl. 04.30 där du arbetar fem pass i veckan.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning (meriterande är om det är inriktning inom kost, livsmedel, restaurang eller motsvarande)
  • Något års arbetslivserfarenhet (behöver nödvändigtvis ej vara inom restaurangbranschen)
  • Erfarenhet inom ordermottagning eller annat kundorienterat yrke (meriterande)
  • God datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som driver ditt eget arbete framåt och som tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en fallenhet för att snabbt skapa relationer, är tillmötesgående och har en vilja att hjälpa andra och drivs av att hålla det du lovar. Vidare har du hög kvalitet på det du levererar och är noggrann med detaljer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget är på heltid och sträcker sig under sommarmånaderna.

Start: juni
Plats: Göteborg, Partille
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: orderadministratör, ordermottagare, order, mat, matleverantör, leverantör, grossist, livsmedel, livsmedelsbranschen, restaurang, restaurangbranschen, färskvaror, frukt, Göteborg
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.