Allsidig, extra ordinär anläggningsarbetare!

Allsidig, extra ordinär anläggningsarbetare!

Föredrar du Norrland, Stockholm eller Grebbestad? Vi arbetar över hela Sverige med olika specialprojekt inom bla. marin teknik, anläggning och markentreprenad. Flexibilitet och leverans är våra starka sidor, är det dina med?

Tjänsten
som anläggningsarbetare hos oss är för dig som är säker i din arbetsroll men känner en nyfikenhet att lära dig nya saker.
Vi är inte rädda att ta oss an nya, ovanliga eller stora projekt vilket gör att du som medarbetare måste kunna ta stort ansvar liksom vilja lösa problem. Blueorbis bygger på en vi-känsla där alla är delaktiga och engagerade i teamet och företaget. Vill du stå på samma arbetsplats i långa perioder eller arbeta monotont är vi inte arbetsplatsen för dig.

Du behöver ha god erfarenhet från rörläggning utomhus, exempelvis i schakt, självfallsledningar, tryckledningar, diken m.m. Utöver det behöver du också kunna läsa ritningar, hantera laser och utföra höjdutsättningar.
Vi förutsätter också att du har minst B körkort men helst BE körkort och är van vid havet.
Då vi arbetar utspritt och är en del på resande fot är dina kollegor är av stor betydelse.
Vi lägger stor vikt i våra teammedlemmar och teamkänslan är viktig.

Varför arbeta hos oss?
Vad som skiljer oss från andra är att vi vågar anta utmaningen. Ett projekt är vi i Nacka strand och anlägger sjöledningar. Nästa projekt bygger vi en kaj på Gullholmen och sedan åker vi till Landvetter och gör en tekniskt utmanande bräddledning. I de flesta projekt är vi med i hela processen från början till slut.

Med det sagt så är projekten ibland väl planerade men ibland blir vi utringda på projekt där förutsättningarna ej är bestämda och planeringsarbete får ske på plats.

Hos oss får du utmana dig själv och du kommer aldrig känna dig fulllärd. Vi strävar efter att ständigt hitta nya effektiva lösningar för varje projekt. Vilket leder till en stor utvecklingsmöjlighet för den som är redo för det.
Mer info
Kontaktperson Bengt Mårlind
Telefon 031-788 58 00
Email Mejla Bengt Mårlind
Område Partille
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.blueorbis.com/projects/
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget/om arbetsgivaren

BlueOrbis erbjuder tjänster inom marin teknik, marin anläggning, markentreprenad, lednings- och VA-arbeten samt PE-svetsning. Även professionellt dykeriarbete och konsultarbete är en del av vår verksamhet. Vi tycker om att arbeta både på land och i vatten men hav, sjö och vattendrag är det vi föredrar. Vår vision är att erbjuda anpassade lösningar, hög kvalitet och bra service till våra beställare. Det gör att hos oss är ingen utmaning för stor och som team uppskattar vi att få ut utnyttja alla resurser vi har.

Korta beslutsvägar, gemenskap och utveckling är hur vi driver företaget. Alla jobbar tillsammans för att nå målen och med en god arbetsmiljö utvecklas vi snabbt. Med den marina inriktningen blir hänsyn till miljön en självklarhet för oss. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Idag har vi 24 medarbetare och vår kontors- och verkstadslokal ligger nära Partille centrum. Våra beställare finns dock över hela landet och ibland även utomlands.

Efterfrågan på våra tjänster ökar stadigt och vi behöver därför rekrytera ytterligare en anläggningsarbetare med god vana av rörläggning i mark.