Redovisningsassisten löneadministratör

Redovisningsassisten löneadministratör

Efterfrågan på
våra tjänster ökar stadigt och vi behöver bli fler medarbetare. Vi behöver stärka upp vår organisation med en redovisningsekonom som kan ta ett helhetsansvar och är intresserad av att växa med bolaget.

Varierande jobb

Våra jobb sträcker sig från mark och VA-arbeten, PE-svetsning till det mesta inom anläggningsarbete, muddring, gjutning, stenläggning, sjöledningar och övrig ledningsdragning för vatten och avlopp samt tillhörande anläggningar.
Jobben handlar ofta om projekt där vi är med i hela processen från början till slut. Våra beställare finns över hela landet och ibland även utomlands.

Bli en del av vårt team

Detta är en tjänst för dig som idag
nyligen erlagt examen eller har viss erfarenhet men ambitioner att vara med och utvecklas i samband med att bolaget växer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·
Ansvar
för redovisning/rapportering

·
Ansvar
för månadsbokslut och avstämningar

·
Löpande
redovisning

·
Proaktivt
identifiera, driva och utveckla bolagets redovisningsprocesser.

·
Resultat
och analys av bokslut

·
Projektuppföljning

·
Förbättringar
och utveckling av ekonomifunktionen

·
Bokslutsavstämningar

·
Löneadministration

Din profil:

Vi ser att du
har en relevant ekonomisk utbildning samt att vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta självständigt med redovisning. Du är noggrann, strukturerad och har ett logiskt tänkande.

Du är en framåt
och självgående person som drivs av att förbättra och vidareutveckla processer och arbetssätt. Vi värdesätter att du är en prestigelös och kommunikativ lagspelare som levererar med hög kvalitet. Det är viktigt att du är en duktig redovisare samt har god förståelse för redovisningsprocesser. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och analytisk. Bra teamwork och ett gott företagsklimat är något du värdesätter högt!

Vidare ser vi
att du är flexibel och är van att ta stort ansvar för dina uppgifter. Du har ett utpräglat siffersinne och tycker om att skapa struktur och ordning. Du gillar att arbeta brett i en ekonomifunktion och är en person som är van att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs

Krav på B
körkort samt god förmåga att utrycka dig på svenska och engelska så väl i tal som i skrift.

Vi lägger stor
vikt vid de personliga egenskaperna vi anställning, då vi prioritera god samarbetsförmåga med övriga i vårt team.

Vi ser fram mot
din ansökan!

Notera: Urval
och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har BlueOrbis tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Bengt Mårlind
Telefon 031-7885800
Email Mejla Bengt Mårlind
Område Partille
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.blueorbis.com
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BlueOrbis
erbjuder tjänster inom marin teknik, marin anläggning, markentreprenad, lednings- och VA-arbeten samt PE-svetsning. Vi utför också professionellt dykeriarbete och konsultarbete. Vi gillar utmaningar, hjälper varandra och erbjuder anpassade lösningar med hög kvalitet och bra service till våra beställare.
Hos oss är det korta beslutsvägar och alla jobbar gemensamt för att nå målen.
Vi jobbar både på land och i vatten men hav, sjö och vattendrag är vår huvudsakliga arbetsplats. Hänsyn till miljön är en självklarhet för oss. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO9001 och ISO14001.BlueOrbis har idag 17 anställda och vår kontors- och verkstadslokal ligger nära Partille centrum.