Grävmaskinist

Grävmaskinist

BlueOrbis har egna
grävmaskiner, både bandare och hjulare, och några erfarna grävmaskinister.
Efterfrågan på våra tjänster ökar stadigt och vi behöver därför rekrytera ytterligare en grävmaskinist.

Varierande jobb

Våra jobb sträcker sig från mark och VA-arbeten, PE-svetsning till det mesta inom anläggningsarbete, muddring, gjutning, stenläggning, sjöledningar och övrig ledningsdragning för vatten och avlopp samt tillhörande anläggningar.
Jobben handlar ofta om projekt där vi är med i hela processen från början till slut. Våra beställare finns över hela landet och ibland även utomlands.

Bli en del av vårt team

Vi söker dig,
som är en engagerad och självgående grävmaskinist som passar in i vårt team. Du har erfarenhet inom området men känner samtidigt en nyfikenhet att lära dig nya saker. Erfarenhet från stora rörgravar och markarbeten är meriterande. Att ta stort ansvar är en självklarhet liksom viljan att lösa problem på bästa sätt. Krav på B körkort men helst BE körkort samt maskinförarbevis.

Vi arbetar över
hela Sverige så det innebär en del resande.

Vi lägger stor
vikt vid de personliga egenskaperna vid anställning, då vi prioritera god samarbetsförmåga med övriga i vårt team.

Vi ser fram mot
din ansökan!

Notera: Urval
och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har BlueOrbis tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Bengt Mårlind
Telefon 031-7885800
Email Mejla Bengt Mårlind
Område Partille
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.blueorbis.com
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BlueOrbis
erbjuder tjänster inom marin teknik, marin anläggning, markentreprenad, lednings- och VA-arbeten samt PE-svetsning. Vi utför också professionellt dykeriarbete och konsultarbete. Vi gillar utmaningar, hjälper varandra och erbjuder anpassade lösningar med hög kvalitet och bra service till våra beställare. Hos oss är det korta beslutsvägar och alla jobbar gemensamt för att nå målen. Vi jobbar både på land och i vatten men hav, sjö och vattendrag är vår huvudsakliga arbetsplats. Hänsyn till miljön är en självklarhet för oss. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO9001 och
ISO14001. BlueOrbis har idag 17 anställda och vår kontors- och verkstadslokal ligger nära Partille centrum.