Industridiskare till Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB

Industridiskare till Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB

Är du kvalitetsmedveten, noggrann och en lagspelare är denna tjänsten rätt för dig! Trivs du även med i att vara en del av ett positivt och sammansvetsat team samt tidigare arbetat som diskare inom industribranschen så är detta uppdraget för dig.

Om tjänsten
Som diskare kommer dina främsta arbetsuppgifter att innebära diskning av de tankar som använts av produktionen i tillverkningen av majonnäs och senap. Tillsammans med ett team med en stark sammanhållning och god stämning kommer ni tillsammans att diska rent tankar som rymmer 1000 liter. Då du kommer arbeta i team så det krävs att du är hjälpsam och vill stötta dina arbetskollegor för att gemensamt klara av era arbetsuppgifter.

I din roll som diskare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Diskning av 1000 liters tankar
  • Behjälplig för kringgående verksamhet inom produktionen
  • Övriga på fabriken förekommande arbetsuppgifter kan förekomma så som tex produktion och lager.
Om dig
Adecco söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom industritvätt samt erfarenhet i att arbeta i team. Vi söker dig som är noggrann, vilja och kunskap kring innebörden av kvalité och ordning. Krav för tjänsten är även att du ska behärska svenska i tal och skrift, samt fördelaktigt om du har truckkort behörighet A+B.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kvalitetstänk
  • Tidigare erfarenhet av diskning
  • Noggrann
  • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Majonnäsfabriken Skåne Finkost
Majonnäsfabriken Skåne Finkost grundades i Malmö 1937. Genom åren har företaget utvecklats till en kvalificerad och kunnig livsmedelsproducent med flexibel verksamhet. Idag produceras det ca 100 ton majonnäs, senap och sås varje vecka. De erbjuder ett brett sortiment inom dessa kategorier och är leverantör till flera livsmedelskedjor, livsmedelsindustrin och till foodservice handeln. Produkterna finns både i matbutiker, på restauranger, i gatukök, på hamburgerkedjor och på bensinstationer.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som lagermedarbetare/diskare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Majonnäsfabriken Skåne Finkost.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start i början av augusti. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att?kontakta ansvarig rekryterare: Julia Pehrson via +46 73 684 77 86

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
+46 (0)200 - 22 22 22.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Diskare, Lager, Majonnäsfabriken, Adecco, Partille, Göteborg, industritvätt
Mer info
Kontaktperson Julia Pehrson
Telefon 0736847786
Område Partille
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.