Vi söker distributörer till VTD i Partille!

Vi söker distributörer till VTD i Partille!

Trivs du med ett aktivt jobb som ställer krav på noggrannhet? Är du en person med god arbetsmoral som nu söker efter ett deltidsjobb? Vi söker dig med god kondition som vill arbeta som distributör på VTD i Partille/Sävedalen. Läs mer om tjänsten nedan och ansök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för VTD:s räkning distributörer till deras distrikt i Partille/Sävedalen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VTD:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos VTD.

Arbetsuppgifter

Som distributör kommer du arbeta med att dela ut post och tidningar under nattid samt tidigt på morgonen. Du kommer att börja ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i Partille. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till deras morgonkaffe. Din arbetstid kommer att motsvara 30-45 % om du utför arbetet via gång och cykel. Utför du arbetet med bil samt eventuellt gång motsvarar arbetstiden 55-65 %. Arbetet startar tidigast 01:00 och varierar fram till förmiddagen beroende på distriktets storlek.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera mycket post till privatpersoner.
 • Dela ut tidningar, post och reklam.
 • Ansvara för din egen rutt via gång, cykel eller bil.
Tjänsten passar dig som är en nattmänniska och vill ha hela dagen till förfogande att göra annat.

Vi söker dig som
 • Har god läs- och skrivförståelse i svenska, eftersom det är mycket material, post, reklam samt instruktioner som du kommer att hantera.
 • Har god fysik, då arbetat är fysiskt krävande
 • Är minst 18 år gammal, då arbetet utförs under nattid
 • Har B-körkort
Som person är du noggrann och har en förmåga att planera samt använda din tid rätt.
Du har en god samarbetsförmåga och har en positiv inställning till ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6-7 dagar/vecka med ett löpande schema på 3 dagar ledigt efter arbetsvecka ett och 4 dagar ledigt efter arbetsvecka två.
 • Placering: Partille/Sävedalen
 • Lön: Enligt avtal
 • Utbildning: Om du går vidare i rekryteringsprocessen och blir anställd kommer du att få gå en betald utbildning.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.