Fastighetsskötare sökes till säsongsuppdrag i Partille!

Fastighetsskötare sökes till säsongsuppdrag i Partille!

Är du en händig person som gillar att leverera bra service? Trivs du dessutom att arbeta utomhus och att vara fysiskt aktiv? Tjänsten som fastighetsskötare ger dig möjlighet att arbeta självständigt och i en omväxlande miljö. Vi arbetar med löpande urval och start är omgående så tveka inte att söka redan nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för kunds räkning fastighetsskötare med start omgående. Vår kund är ett fastighetsbolag där du kommer att arbeta i främst Partille-området med att ansvara för skötsel av bostadsområden, främst utmomhus.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Tjänsten är ett säsongsuppdrag till 31 oktober, men för rätt person finns goda chanser till förlängning!

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du främst att arbeta utomhus med att:

* Utföra trädgårdsskötsel vilket innefattar gräsklippning, rensning av rabatter samt yttre städning.

Utöver detta kommer du att ansvara för ärendehantering där du t.ex. kommer att utföra reparationer, byta artiklar m.m.

Du kommer att vara stationerad i Partille och hålla ordning och reda i fastighetsbolagets bostadsområden. I tjänsten kommer du att arbeta tillsammans med en kollega då man aldrig är själv.

Vi söker dig som
  • Är händig och trivs med praktiskt arbete
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver detta
  • B-körkort
Det är meriterande om du arbetat i liknande roll tidigare

Som person är du självgående och gillar att ta eget ansvar samt brinner för att ge bra service. Du gillar att få saker gjorda och är en problemlösare samt är social och har lätt för att ta kontakt med människor. Trivs med att jobba i grupp.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid, Omgående - 31 Oktober

PLATS: Partille

ARBETSTIDER: 7-16

KONTAKT: Dino Segetalo

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork