Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Zeppelin-CAT söker Systemtekniker till Kaunisvaara

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och utveckla framtidens teknologi inom maskindata och arbeta med stora premiumgruvmaskiner? Arbeta i system som presenterar o hjälper produktionspersonal att fatta rätt beslut i nutid och ta fram data för framtida beslut i form av uppföljning av insamlad data?

Då är detta jobb något för dig!

Ditt nya jobb

Som Systemtekniker i Kaunisvaara är du ytterst ansvarig för Minestar-systemet. Detta innebär att du säkerställer att översyn, underhåll och reparation på systemet sker på kortast möjliga tid, med optimal servicenivå för att garantera högsta möjliga driftsäkerhet för kunden. Tjänsten innebär även att jobba inom andra svagströmssystem på maskiner.

Arbetsuppgifterna består bland annat av arbetsuppgifter som:

  • Projektledning
  • Daglig avstämning av kunds felrapporteringssystem
  • Utföra underhåll och reparation av system på maskiner hos kund
  • Delta vid kundmöten
  • Tillhandahålla instruktioner/rekommendationer med avseende på Minestars systemets konstruktion, funktion, handhavande och underhåll och om nödvändigt, göra korta demonstrationer
  • Hålla utbildning inom ansvarsområdet

Tjänsten är placerad i Kaunisvaara, men du kommer också att kunna fungera som stöd till andra siter vid behov. Resor i tjänsten förekommer.

Din erfarenhet

För jobbet krävs att du har teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom maskinteknik eller kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från service och reparationer av entreprenadmaskiner och är van att arbeta med felsökning, justering, reparation av maskiner och dess komponenter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av gruvindustri samt arbetat med någon form av underhållsprogram.

Du har goda kunskaper i MS Office och har lätt för att lära dig nya system.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt samt skriftligt är ett krav, likaså B-körkort.

Dina personliga egenskaper

Du är noggrann och strukturerad med pedagogisk läggning. Du tycker om att samarbeta men har också en förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för framdrift i ditt ansvarsområde. Du är serviceinriktad och är kommunikativ i både tal och skrift.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång, så vänta inte med din ansökan om du tycker att tjänsten känns intressant.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Karl-Johan Fagervall, Site Manager, 073-8314200 eller Karl-Johan.fagervall@zeppelin.com

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.