Hoppa till innehåll
Vill du vara med på en intressant och utvecklande resa tillsammans med ett gäng som eftersträvar resultat genom sammanhållning och utveckling utifrån ekonomiska ramar. Vi jobbar dels med budgeterade medel från kommunen enligt självkostnadsprincipen, dels med vinstkrav i vårt aktiebolag. Här finns en möjlighet att utvecklas i två ekonomiska världar och få dessa att snurra samt utvecklas i nära samarbete med vår VD. Ditt arbete är viktigt i flera avseenden och utvecklande för dig och bolaget.

Pajalabostäder AB förvaltar förutom sina egna bostäder och egna kommersiella fastigheter även alla Pajala kommuns verksamhetsfastigheter såsom äldreboenden, skolor, förskolor, sporthallar och lokaler. Bolaget omsätter knappt 50 Mkr per år och förvaltningsansvaret för de kommunala fastigheterna motsvarar cirka 25 Mkr.

Uppdraget som Projektledare innebär att tillvarata projekt och genomföra dessa enligt tidplan och ekonomiska ramar. Dels vara ett bollplank för ev, tilltänkta projekt om hur och när man kan tänka sig ett genomförande och utifrån vilka kostnader. Projekten är både av stora och små mått varför det är viktigt att kunna hantera flera åtaganden samtidigt. Detta kräver en person med tydligt förhållningssätt gentemot hyresgäster, verksamheter, kunder och entreprenörer. Tjänsten är utvecklande i flera dimensioner och man växer ständigt i rollen.

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare Bygg ansvarar du för att ny- och ombyggnadsprojekt genomförs på ett professionellt och affärsmässigt sätt. Detta innebär att du ansvarar för att projekten verkställs enligt fastställda beslut när det gäller ekonomi, tidplan och kvalitet. Du deltar i förstudiearbetet, för att sedan leda och samordna projekten från projektering till genomförande och avslut. Detta innebär att du ansvarar för samordning och kommunikation med myndigheter, intern och extern verksamhet samt entreprenörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning inom bygg alternativt har annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet från byggsektorn och är van att driva byggentreprenader. Vidare har du goda kunskaper om gällande regelverk och entreprenadjuridik. Som person är du självgående, drivande och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid att
Du är social samt har lätt för att kommunicera med uppdragsgivare, kollegor samt entreprenörer och konsulter. Du skall vara van vid användande av datorstöd vid dokumentation samt ritningshantering.

Krav: Körkort klass B

Vi eftersträvar en jämlik arbetsplats och ser gärna sökanden som bidrar till det.

Din ansökan innehållande personligt brev och cv skickar du senast Fredag 9 juni 2023 via e-post till: pajalabostader@pajala.se

Tillsättning av tjänsten sker löpande och kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Frågor om denna ansökan besvaras av:

VD
Leif Gräsvik
Tfn 0978-129 82
leif.grasvik@pajala.se

Facklig kontaktperson, Vision
Christer Hurula
Tfn 0978-129 84
christer.hurula@pajala.se
Mer info
Kontaktperson
Leif Gräsvik
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Pajalabostäder är ett
allmännyttigt bostadsföretag helägt av Pajala kommun. Utöver de drygt 500 egna lägenheter och lokaler som förvaltas så är vi även ansvariga för Pajala kommuns alla verksamhetsfastigheter, det vill säga allt från skolor och förskolor till äldreboenden och Folkets hus Smedjan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare