CE – chaufför på heltid för malmtransporter

CE – chaufför på heltid för malmtransporter

Produktionen av malm går bättre än planerat och därför kan vi erbjuda ett spännande och unikt arbete för dig med CE-kort, YKB och digitalt färdskrivarkort.

Information om uppdraget:

Är du intresserad av ett äventyr som är utvecklande i din yrkesroll som chaufför samtidigt som det ger dig möjligheten att bo nära naturen, ha en stressfri vardag och få chansen att se norrsken från lastbilen?

Kaunis Iron har sedan några månader tillbaka påbörjat driften av att bryta malm i gruvan strax utanför Pajala i Norrbotten. Idag arbetar fler än 60 stycken chaufförer med att transportera malm från Kaunisvaara till Pitkäjärvi. Produktionen av malm går bättre än planerat och det medför möjligheten att erbjuda dig som CE-chaufför att bli en del i teamet och samtidigt leva och bo i natursköna Norrbotten.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med att transportera järnmalm från anrikningsverket i Kaunisvaara, strax norr om Pajala, till omlastningsterminalen i Pitkäjärvi. Transporterna kommer ske i tunga lastbilar med tunga släp (90 ton totalvikt). Du kommer att vara stationerad och utgå från Junosuando som är beläget nordväst om Pajala. Arbetet erbjuder en bra och trygg arbetsmiljö och ett tydligt arbetsschema där du som chaufför vet när du slutar på dagen. Att du dessutom får möjligheten att köra en av marknadens kraftigaste lastbilsekipage innebär att vi får in väldigt många ansökningar.

Detta söker vi:

Utbildning och kvalifikationer
Vi vill att du som söker har ett giltigt CE-körkort och YKB, samt är innehavare av digitalt förarkort för färdskrivare. Det är väldigt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med transporter för tung lastbil med släp, kört malmtransporter eller arbetat som busschaufför.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön enligt kollektivavtal med Transportarbetareförbundet

StudentConsulting bistår i rekryteringen av ett antal tjänster men du kommer att bli anställd av Malmtransport Norr som ansvarar för alla transporter av järnmalmen.

Låter det intressant?
Skicka gärna in din ansökan via vår hemsida. Vi arbetar med löpande rekrytering för att fylla de sista platserna, ansök redan idag så du inte missar chansen!

Besök gärna också www.kaunisiron.se för mer information.
Mer info
Område Pajala
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se