CE – chaufför på deltid/extra i Pajala

CE – chaufför på deltid/extra i Pajala

Produktionen av malm går bättre än planerat och därför kan vi erbjuda ett spännande extra arbete för dig med CE-kort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Vi söker dig som är intresserad utav att jobba deltid/extra som lastbilschaufför i Pajala-området!

Information om uppdraget:

Du kommer arbeta med att transportera järnmalm från anrikningsverket i Kaunisvaara, strax norr om Pajala, till omlastningsterminalen i Pitkäjärvi. Transporterna kommer ske i tunga lastbilar med tunga släp (90 ton totalvikt). Du kommer att utgå från Junosuando som är beläget nordväst om Pajala. Arbetet erbjuder en bra och trygg arbetsmiljö & du får jobba extra vid behov när det passar dig. Du får dessutom möjligheten att köra en av marknadens kraftigaste lastbilsekipage.

Detta söker vi:

Utbildning och kvalifikationer
Vi vill att du som söker har ett giltigt CE-körkort och YKB, samt är innehavare av digitalt förarkort för färdskrivare. Det är väldigt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med transporter för tung lastbil med släp, kört malmtransporter eller arbetat som busschaufför. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% eller vara pensionär.

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt kollektivavtal med Transportarbetareförbundet

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och jobba som uthyrd medarbetare till våran kund.

Låter det intressant?
Skicka gärna in din ansökan via vår hemsida. Vi arbetar med löpande rekrytering, ansök redan idag så du inte missar chansen!

Är du däremot bara nyfiken och vill veta mer om denna möjlighet, kontakta då mig eller min kollega så berättar vi mer.

Mattias Meyer
072-2367787
mattias.meyer@studentconsulting.com

Marie Larsson
070-5365710
marie.larsson@studentconsulting.com
Mer info
Område Pajala
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se