Verkstadschef till Snells Entreprenad i Kaunisvaara

Verkstadschef till Snells Entreprenad i Kaunisvaara

Som en del av vår expansion är det dags att tillsätta en verkstadschef till vår verksamhet i Kaunisvaara, utanför Pajala, där vi på uppdrag av gruvbolaget Kaunis Iron sköter all lastning och transport samt krossning inom gruvområdet.

Om tjänsten

Det krävs en stor del service och underhåll på maskinparken. Vi servar, reparerar och underhåller i dagsläget ett 40-tal egna maskiner samt utför även arbeten åt andra företag inom området. Lokalen är modern med egen hydraul-verkstad, kontorsutrymmen och spolhall.

I rollen som verkstadschef kommer du att inneha en bred och viktig "spindeln i nätet"- position, med kontaktytor både internt och externt. Som verkstadschef kommer du främst att vara i verkstaden och bistå med att planera, leda och fördela arbetet för cirka tio kollegor. Du ansvarar över arbetsmiljö, personal och ekonomiska uppföljningar och arbetar i nära kontakt med företagets VD. Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader och arbetstiden är förlagd måndag till fredag.

Profil

Det är viktigt att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du tidigare har haft ledarposition under en längre period. Återkommande tar du initiativ till att motivera, utmana och driva verksamheten framåt. Du är strukturerad, ansvarsfull, driven och trivs i rollen som ledare.

Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Område Pajala
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.snells.se
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Snells Entreprenad AB har tyngdpunkten av verksamheten riktad mot gruvindustrin i norra Sverige och bemannar delar av Kaunis Irons gruvområde i Pajala, samt LKAB:s gruvområden i Malmfälten. Företagets maskinpark består av bland annat lastmaskiner, grävmaskiner, väghyvlar, bandschaktare och lastbilar och kan därför utföra de flesta typer av entreprenader. Transport, lastning och krossning är en del av de tjänster som utförs åt gruvbolagen. I dagsläget har företaget drygt 120 anställda inom koncernen.