Utbildare/maskinförare till Snells i Kaunisvaara

Utbildare/maskinförare till Snells i Kaunisvaara

Nu söker vi dig som vill vara med och förbättra vår verksamhet i gruvan i Kaunisvaara, genom att stärka våra befintliga och nya maskinförare.

Om tjänsten

Utbildaren kommer att arbeta dagtid på plats i gruvan i Kaunisvaara för att höja kompetensen på befintlig och ny personal när det kommer till användandet av våra maskiner och systematiskt underhåll. I början av anställningen är det huvudsakligen en kartläggning av kompetensen som behöver göras, för att sedan gå in och stötta varje förare på de områden där det behövs. Den här personen kommer vara ett viktigt stöd för nyanställda och oerfarna förare som är nya i branschen, likväl som för gemenskapen och kommunikationen mellan våra medarbetare. Med tiden kommer tjänsten som utbildare troligen uppta cirka en halvtid. Resterande tid arbetar man i produktionen som maskinförare.

Profilen vi söker

Du har förmodligen själv arbetat ett antal år inom entreprenad som maskinförare och någonstans på vägen upptäckt att du föredrar att arbeta med människor. Kanske har du tagit steget och arbetat som utbildare, eller så har du haft en roll som arbetsledare och känner dig därför trygg i att instruera och leda andra. Tack vare din erfarenhet vet du vilket värde det finns i att använda maskinerna på ett hållbart sätt och vilket underhåll som krävs för att undvika onödiga haverier. Det kommer naturligt för dig att ge konstruktiv feedback och beröm när något går bra.

Hos oss på Snells har vi en hyfsat låg medelålder, korta beslutsvägar och arbetar tillsammans för att ha en positiv kultur där alla arbetar mot samma mål och känner sig delaktiga. Tycker du att det här låter intressant och något som du vill bidra till? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss.
Mer info
Område Pajala
Yrkesroll Industri & Anläggning, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.snells.se
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Snells Entreprenad AB har tyngdpunkten av verksamheten riktad mot gruvindustrin i norra Sverige och bemannar delar av Kaunis Irons gruvområde i Pajala, samt LKAB:s gruvområden i Malmfälten. I Måttsund, utanför Luleå, bedriver Snells Betong & Ballast AB en toppmodern betongfabrik. Företagets maskinpark består av bland annat lastmaskiner, grävmaskiner, väghyvlar, bandschaktare och lastbilar och kan därför utföra de flesta typer av entreprenader. Transport, lastning och krossning är en del av de tjänster som utförs åt gruvbolagen. Snells utför mobila krossningsentreprenader över hela Nordkalotten och har även ett antal egna täkter i Norrbotten där det produceras ballast. I dagsläget har företaget drygt 120 anställda inom koncernen.