Inköpare till Snells Entreprenad i Kaunisvaara

Inköpare till Snells Entreprenad i Kaunisvaara

Verksamheten fortsätter att växa och nu söker vi dig som kan axla rollen som inköpare till vår verkstad i Kaunisvaara gruvområde.

Om tjänsten

Du har hand om inköp till företagets verkstad där vi servar och reparerar gruv- och entreprenadmaskiner.

Tjänsten omfattar främst inköp, returer och lagerhållning. Du arbetar i ett team med drygt tio kollegor. Anställningen inleds med sex månader provanställning och arbetstiden är förlagd måndag till fredag.

Profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med hela inköpsprocessen men framförallt har du ett intresse för denna typ av arbete. Är du dessutom tekniskt kunnig är det meriterande.

För att passa i rollen söker vi efter dig som är noggrann och serviceinriktad och som har verksamhetens bästa i åtanke när du ser till att detaljerna blir rätt. Du arbetar strukturerat och ser till att ha framförhållning, samtidigt som du trivs med att vara i kontakt med många människor och inte är rädd för att ta egna initiativ. Som inköpare på Snells är det viktigt att du är representativ i din kontakt med olika leverantörer och lever efter målet att vara kvalitetsmedveten och långsiktig. Du har vana av att arbeta med Officepaketet.

Snells erbjuder en dynamisk verksamhet med stor framtidstro och vi ser fram emot att välkomna en inköpare till laget.

Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Område Pajala
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.snells.se
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Snells Entreprenad AB har tyngdpunkten av verksamheten riktad mot gruvindustrin i norra Sverige och bemannar delar av Kaunis Irons gruvområde i Pajala, samt LKAB:s gruvområden i Malmfälten. Företagets maskinpark består av bland annat lastmaskiner, grävmaskiner, väghyvlar, bandschaktare och lastbilar och kan därför utföra de flesta typer av entreprenader. Transport, lastning och krossning är en del av de tjänster som utförs åt gruvbolagen. I dagsläget har företaget drygt 120 anställda inom koncernen.