Mekaniker till Kaunisvaara

Mekaniker till Kaunisvaara

Zeppelin söker fältmekaniker till Kaunisvaara

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en internationell organisation inom en unik bransch och med ett av världens största och mest kända varumärken Caterpillar.

Allt Zeppelin gör är baserat på högkvalitativa produkter från ledande tillverkare, plus tjänster som underhåll, reparation, uthyrning och finansiering. Dessutom finns vi alltid i närheten tack vare våra många serviceplatser. Det är människorna som arbetar på Zeppelin som gör skillnaden - We are Zeppelin!

Ditt nya jobb

Som fältmekaniker kommer du att arbeta med service, reparationer och förebyggande underhåll på Caterpillars produkter på gruvområdet i Kaunisvaara. Arbetstidsförläggningen är 7/7 skift och du kommer i första hand att rapportera till arbetsledaren på site.

Din erfarenhet

Du behöver ha erfarenhet av att arbeta som mekaniker, gärna med tyngre entreprenadmaskiner. Det är meriterande om du har gått tekniskt gymnasium eller har motsvarande kunskaper av arbetslivserfarenhet.

Du har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Du behöver även ha viss kunskap i engelska då servicelitteraturen är på det språket. Eftersom arbetet innebär bland annat felsökning, tidrapportering och servicelitteratur behöver du ha tidigare erfarenhet av att använda datorn i arbetet.

Körkort B krävs.

Dina personliga egenskaper

Du är noggrann och då du kommer ingå i ett team är samarbetsförmåga viktigt. Att ge en bra service och att sätta kunden i fokus är en självklarhet för dig och att du ser vad som behöver göras på ett självständigt sätt.

Din ansökan

Vill du veta mer om tjänsten ringer du till Verkstadschef David Berg, 070 561 17 08

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Löpande urval kan förekomma, så sök nu! Sista ansökningsdag 2021-01-31.
Mer info
Kontaktperson David Berg
Telefon 070 561 17 08
Område Pajala
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.