Ett chaufförsjobb utöver det vanliga!

Ett chaufförsjobb utöver det vanliga!

Malmbilschaufförer med CE-Kort

Nu har du chansen att bli en del i vårt stora härliga gäng med malmbilschaufförer, som fraktar malmen från Kaunisvaara till Pitkäjärvi. Vi utökar nu vår permanenta styrka, och anställer även fler sommarvikarier. Vackra Tornedalen bjuder dig på vacker natur, fiskevatten och Kaunis Iron, Malmtransporter Norr på sitt härligt team med både manliga och kvinnliga chaufförskollegor. Hos oss får du en körupplevelse utöver det vanliga, i en miljö från midnattssol till -35 grader. Du ökar din körerfarenhet, och eftersom vi har personal för last och lossning behöver du inte hantera godset. I våra nya lokaler i Junosuando har du möjlighet att äta, pausa tillsammans med dina kollegor och duscha. Lastbilsekipagen du kommer att ratta är Volvo FH16, 750 hk, 5-axlar med SLP påbyggnation och 5-axligt släp.

Varmt välkommen att lämna din ansökan via länken i annonsen, nu är det kanske din tur!

Arbetsuppgifter
Framföra fordonsekipage bestående av tung lastbil med tungt släp (90 tons totalvikt med totalviktsdispens) åt Malmtransport Norr. Transporterna av järnmalmskoncentrat går från anrikningsverket i Kaunisvaara till omlastningsterminalen i Pitkäjärvi i närheten av Svappavaara. Vår verksamhet utgår från Junosuando och alla anställda är stationerade där.

Utbildning och kvalifikationer
Giltigt körkort och YKB för lastbil med tungt släp (CE), innehavare av digitalt förarkort för färdskrivare. Det är meriterande om du tidigare arbetat som chaufför med tung lastbil med tungt släp, arbetat som busschaufför eller arbetat med/kört malmtransporter.

Personliga egenskaper
Då vi är ett bolag under uppbyggnad ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan fungera med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är dessutom noggrann, stresstålig och med positivt bemötande.

Omfattning: Heltid.
Krav: Körkort CE, YKB och digitalt förarkort för färdskrivare.
Anställningsvillkor: Tillsvidare, provanställning 6 månader eller timanställning vid behov.

Anställningar sker löpande under ansökningstiden, så ansök redan idag!

För mer information om jobbet:
Anders Roos, Arbets-/trafikledare Malmtransport Norr AB, 070-229 88 96
Roger Uusitalo, Platschef Malmtransport Norr AB, 070-517 00 03
Anita Strandelin, Personaladministratör Malmtransport Norr AB, 070-384 00 86
Mer info
Område Pajala
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kompetenslaget.se
Sista ansökningsdag 11 juni 2019 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kaunis Iron är ett nystartat bolag med planen att med nya ägare och ett starkt lokalt engagemang starta upp järnmalmsgruvan i
Pajala. Tack vare en stark efterfrågan, en hållbar och konkurrenskraftig produkt och med driftklara anläggningar i världsklass är siktet inställt på en årsproduktion motsvarande två miljoner ton färdig produkt. Vårt unika järnmalmskoncentrat som redan visat sig vara starkt efterfrågad bland världens stålverk, har med sina gynnsamma miljöfördelar en tydlig plats på marknaden. Kaunis
Iron ägs av ett 80-tal svenska entreprenörer. www.kaunisiron.se