Lastbilschaufförer till Pajala-området

Lastbilschaufförer till Pajala-området

Välkommen till Arctic Infra.
Med våra tre affärsområden utvecklar vi den Norrländska infrastrukturen. Tack vare ett sammansvetsat lag, bestående av både talang och erfarenhet, har vi på kort tid fått ett stort regionalt förtroende. År 2021 ska vi fortsätta att växa med nya medarbetare och spännande uppdrag.


Nu söker vi duktiga lastbilschaufförer till vår verksamhet i Pajala-området. Du kommer jobba med att transportera och leverera material till och från våra egna projekt men även externa kunder. Du kommer även att arbeta med anläggningskörning och vintervägsunderhåll. Som person är du noggrann, värnar om kundrelationer och kvalitet i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt, samtidigt som du förstår ditt bidrag till laget och helheten.

I ditt uppdrag ingår bland annat:

Transporter och grusleveranser

Lastning och lossning

Schaktkörning

Vintervägsunderhåll

Jourverksamhet under vinterhalvåret

C-kort krävs och CE-kort är meriterande.

Tjänsterna är på heltid. Stationeringsort Pajala. Rekryteringen sker löpande. Vid frågor, kontakta anton.werndin@arctcinfra.se. Du kan även nå Anton på 072-221 6165 för mer information.
Mer info
Område Pajala
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.arcticinfra.se/
Sista ansökningsdag 18 okt 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arctic Infra bygger infrastruktur i Norrbotten och Västerbotten som generalentreprenad, totalentreprenad och underentreprenad. Vi utför alla uppdrag med effektivitet, kvalitet och hållbarhet för att garantera ett framtidssäkert och lyckat resultat.

Hos Arctic Infra har vi samlat några av branschens mest ambitiösa individer. Här möter mångårig erfarenhet – nyfiken talang. Tillsammans bidrar vi till en starkare infrastruktur i Norrbotten och Västerbotten. På Arctic Infra arbetar vi hårt för att förbättra samhället och vi vill att alla nya medarbetare ska gör detsamma.