Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Hjullastarförare sökes till Nordic Bulkers i Oxelösund

Ansök nu
Storesupport är en del av Jobandtalent. Du kommer att dirigeras vidare till Jobandtalent när du väljer att ansöka.

Nordic Bulkers är specialiserat på nationella och internationella transporter, lager, hantering och andra logistiktjänster för torra och flytande bulkprodukter. Just nu söker de en vass hjullastarförare som kan stötta upp under sommaren mellan vecka 22-31. Företaget växer och detta är en fin möjlighet för dig som vill skaffa dig bra referenser och i framtiden ha chans till extra jobb på företaget.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som hjullastarförare innebär att ta emot och distribuera varor till och från området i Oxelösund. Båtlaster kommer in via hamnen där man har stort ansvar att hantera varorna med högt säkerhetstänk. I arbetet ingår även lagerhantering och dokumentation. Uppdraget är ett konsultuppdrag via Jobandtalent. Arbetstiden är förlagd dagtid mellan klockan 7-16 måndag-fredag.
  DINA KVALIFIKATIONER

  Vi tror du är en vass hjullastarförare med skön inställning till industriarbete. Lång erfarenhet av ha kört hjullastare är inget krav men du måste ha genomgått hjullastarutbildning och inneha C2 (hjullastare) behörighet. I övrigt är du en team player som har god attityd till arbetet. Det är meriterande om du arbetat inom liknande industri tidigare. SSG är ett krav och du måste vara tillgänglig hela perioden mellan 1 juni-4 augusti.
   ANSÖKAN

   Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

   Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
   Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

   Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Varmt välkommen med din ansökan!

   Om jobandtalent

   Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
   Mer info
   Område
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   15 juni 2023 (18 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

   Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare