Elektriker inom industriunderhåll SSAB i Oxelösund

Elektriker inom industriunderhåll SSAB i Oxelösund

Vill du ha ett spännande och varierat jobb inom el/automation? Då kan skiftelektriker på SSAB i Oxelösund vara något för dig!

Som industrielektriker hos SSAB får du chansen att arbeta som elektriker på skift och fokusera på både processer och maskiner. Du kommer att ansvara för felsökning och hantera akuta fel på anläggningarna i Oxelösund. I teamet samarbetar alla för att hjälpa varandra och lösa problem tillsammans. Du kommer också att samarbeta med elektriker på dagtidsunderhåll för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Det här är en spännande roll för den som gillar variation och vill vara en del av ett starkt team och hjälpa till att förbättra våra anläggningar. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

SSAB erbjuder ett attraktivt förmånspaket och möjligheter till karriärutveckling för sina anställda. Du ingår i ett team med stark laganda och kompetenta kollegor vilket skapar de bästa förutsättningarna för att säkerställa en hög driftstabilitet på både anläggningar och produktionsutrustning.

Verksamheten är mycket varierad, vilket ger dig stor möjlighet att utvecklas och växa både som person och professionellt. SSAB värderar sin personal högt och tror på att man tillsammans skapar en bättre och mer hållbar värld. SSAB har som mål att bli det första stålföretaget i världen som levererar fossilfritt stål till marknaden redan 2026.

Dina arbetsuppgifter

Som skiftelektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • Utföra felsökning på anläggning och produktionsutrustning
  • Genomföra underhållsaktiviteter för att säkerställa hög driftstabilitet på anläggning och produktionsutrustning
  • Starta i gång anläggning efter ett haveri, enligt säkerhetsföreskrifter
Värt att veta

Som skiftelektriker arbetar du i 3-skift på anläggningen i Oxelösund i ett team bestående av 6 elektriker och 4 mekaniker.

Dina arbetspass fördelas inom intervallerna 06.00-14.00, 14.00-22.00 eller 22.00-06.00. Du jobbar 7 dagar i sträck och växlar sedan mellan 4 -5 dagars sammanhängande ledighet. För rollen krävs också körkort och arbete på hög höjd kan förekomma.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för rollen ser vi gärna att du har:
  • Gymnasiekompetens inom el/instrument eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • Några års erfarenhet som elektriker
  • Starkt säkerhetstänk, ordningsam och serviceinriktad
  • Goda tekniska kunskaper och förmåga att utföra underhållsaktiviteter på ett säkert och effektivt sätt
  • God systemvana då du kommer arbeta mycket i underhållssystemet IFS8
  • B-körkort
Det är meriterande om du har kunskaper i ABB frekvensomriktare, Siemens S7 eller Proview och erfarenhet av systematisk felsökning och ritningsläsning.

Som person är du både noggrann och flexibel. Du uppskattar både självständigt arbete och ansvar samtidigt som du inser vikten av gruppens samlade insats. Likaså har du ett starkt säkerhetstänk, är ordningsam och serviceinriktad.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Email Mejla Cilla Lennér
Område Oxelösund
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 1 mars 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/