Hoppa till innehåll
Linde Gas logotyp

Drifttekniker till Linde Gas i Oxelösund!

Ansök nu

Om tjänsten
Som drifttekniker hos Linde i Oxelösund är du en nyckelspelare i att säkerställa en pålitlig och effektiv produktion och leverans av tillämpliga gaser. Du kommer utifrån rutiner och instruktioner övervaka och kontrollera anläggningen på ett säkert, effektivt och tillförlitligt sätt.

Du kommer att utföra underhållsaktiviteter (förebyggande, korrigerande och förutsägande), anläggningsstart och anläggningsstopp samt agera i enlighet med beredskapsplaner och incidentrapportering.

I din roll som drifttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

* Utföra underhållsaktiviteter i både förebyggande och korrigerande syfte samt ansvara över både anläggningsstarter och anläggningsstopp
* Planering och inköp av reservdelar, felsökning av processavvikelser samt utförande av produktanalyser
* Utföra och dokumentera kalibreringskontroller för process och produktanalysatorer
* Upprätthålla goda relationer med myndigheter samt interna och externa kunder

Tjänsten som drifttekniker är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd av Linde Gas. Här erbjuds du friskvårdsbidrag tillsammans med andra förmåner.

Arbetstiderna för tjänsten är dagtid, måndag-fredag, med en beredskapsvecka var femte vecka.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial teknisk utbildning. Du är målinriktad och har fokus på kvalitet, förbättringar och att driva förändring. Vidare ser vi gärna att du har god kännedom om drift och underhåll av maskiner, som exempelvis kompressorer och pumpar, samt tidigare erfarenhet av processindustri.

Viktigt för tjänsten är:

* Eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Kunskap om drift och underhåll av maskiner
* Kunskap om processindustri och anläggningsutrustning
* Erfarenhet från, samt kunskap om, IT-stödsystem
* B-körkort

Det är viktigt att du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska. För denna tjänst krävs det även att vi genomför en bakgrundskontroll.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om Linde Gas
Linde är ett ledande industrigas- och teknikföretag med verksamhet i över 100 länder och ca 80 000 medarbetare globalt. Lindes produkter, tjänster och tekniska lösningar används i många branscher och tillämpningar. Däribland inom kemi, papper & massa-, livsmedels-, elektronik-, verkstads-, stålindustrin och inom hälso- och sjukvården. För konsumenter erbjuder vi gasol- och mineralvattenprodukter.

Vår mission är att göra världen mer produktiv genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och hållbara och som bidrar till att bevara och skydda vår planet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sofia Fahlén via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Drifttekniker, tekniker, Linde Gas, Oxelösund, ingenjör, maskinteknik, processindustri

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare