Hoppa till innehåll
Kustbostäder logotyp

Säsongsanställda Park- och fastighetsskötare

Publiceringsdatum
06 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Gillar du att arbeta med skötsel i utemiljö och trivs med att arbeta utomhus i alla väder, då är det här ett jobb för dig!

Som säsongsanställd park- och fastighetsarbetare arbetar du för våra hyresgäster och kommuninvånarna och är med och bidrar till ett rent och snyggt Oxelösund. Vi letar efter ett antal engagerade och serviceinriktade medarbetare för sommarsäsongen 2024!

Att jobba hos Kustbostäder
Kustbostäder är ett kommunägt bolag som ingår i en kommunkoncern och är Oxelösunds största bostadsföretag. Förutom det egna fastighetsbeståndet förvaltar vi även kommunens fastigheter såsom skolor och förskolor samt kommunens gator, vägar, parker och offentliga platser. Tillsammans är vi cirka 80 anställda och hos oss ingår du i ett team där vi arbetar efter mottot "vi förenklar Oxelösundarnas vardag".

För att uppnå ett framgångsrikt arbete krävs engagerade medarbetare och en aktiv dialog. För oss är det viktigt att du som anställd ska kunna vara med och påverka ditt arbete och din arbetssituation. Att du ska trivas på jobbet och ha balans i livet. Vi är en rökfri arbetsplats.

Dina arbetsuppgifter
Som säsongsanställd hos Gata och park arbetar du med med yttre och inre skötsel av allmännyttans och kommunens fastigheter samt med underhåll och skötsel av kommunens grönytor, lekplatser och badplatser.

Arbetet består av alla förekommande arbetsuppgifter inom gata-parkverksamheten, bland annat plantering, vård av rabatter, vattning, gräsklippning, trimning och skräpplockning inom kommunens grönytor, lekplatser och badplatser.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är självgående, noggrann och kan arbeta under eget ansvar. Arbetet är föränderligt och det krävs att du har god förmåga att anpassa dig till de olika arbetsuppgifterna. Såväl arbetsuppgifterna som förutsättningarna kan variera så du behöver ha struktur på ditt arbete och kunna lösa eventuella problem som uppstår. Mycket av arbetet utförs tillsammans med andra och det är viktigt att du kan samarbeta. Som person är du serviceinriktad och bemöter människor runt omkring dig på ett trevligt sätt, oavsett om det handlar om kollegor, invånare eller turister.

Eftersom arbetet bedrivs utomhus måste du trivas att arbeta ute oavsett årstid och väder och tycka om att vistas ute i både regn och sol. Arbetet kan ibland vara fysiskt ansträngande och kräver god fysik.

Som säsongsanställd hos Kustbostäder ersätter du ordinarie personal under deras semestrar och det är viktigt för oss att du kan arbeta hela sommarperioden.

Kvalifikationer
Krav: Du som söker har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Minimiålder 18 år

Meriterande: Det är meriterande om du har vana att köra och hantera maskiner som används inom parkarbete.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten?

Patrik Andersson Chef Gata-Park, patrik.andersson@oxelosund.se, telefon 0155-382 23

Fackligt ombud, Susan Sivén, Kommunal susan.siven@oxelosund.se, telefon 070-567 07 61

Vi håller intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Liknande Jobb

Kustbostäder logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren